NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


Ne ići kod nje za živu glavu. Nesposobna, prgava,samoživa, bezobrazna a naplačuje izdavanje potvrda. Uz sve to, nikad nisu na vrijeme u ambulanti, ne javljaju se na telefon ... U.Ž.A.S.


Prije 7 mjeseca


Bila sam tamo odlican salon. Solarij je vrhunski, a uslčuge odlicne.


Prije 8 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 8 mjeseca


Imam negativno iskustvo o zubaru Mirku Stankoviću iz Zagreba Petrova 84. Sada su on, njegova kčer Hana Kralj i njen suprug Zoran Kralj osnovali K2 dentalnu polikliniku na istoj adresi. Prije 2-3 godinezubar Stanković napravio mi je most bez kvačica kojim je na mjestu gornjeg desnog petog i šestog zuba ispunio rupu među četvorkom i sedmicom.Njegov sam redovni pacijent oko 20 godina i imam od njegove strane izvedeno nekih 14 zuba, što navlaka, što mostova. Nikad nisam išla kod nekog drugog zubara. Godinama ga molim da mi zamjeni neuspješno izveden most.Sada mi ga je njegova kćerka izbrusila i smanjila i izjavila da oni ne mogu napraviti uspješno novi most niti štift sa krunom.Rekli su sa idem na Stomatološke fakultet,a oni će to platiti-toliko o stručnosti Danas ne poliklinike K2


Prije 8 mjeseca


Struge III 56
10000, Zagreb, Croatia
45.794475, 16.077019


Prije 8 mjeseca


Vrhunska, uzorna liječnica kojoj je na prvom mjestu pomoći ljudima koji joj se obračaju sa svojim potrebama


Prije 9 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 10 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 12 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 12 mjeseca


Ja sam prije puno godina radio kao kuhar kod god. Skorica, jedan od rijetkih poslodavaca koji je prema svojim radnicima pošten i uvijek stoji iza njih.Kad sam ja radio kod njega sa nama je radila i kompletna njegova obitelj, svi su FER i korektni. U kuhinji su se pripremale uvijek svježe namirnice. Svima preporučujem da posjete ovaj restoran.


Prije 12 mjeseca