NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 61 mjeseci


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 61 mjeseci


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 62 mjeseci


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 63 mjeseci


Novi kontakt broj telefona je: 098-985-9000 i 021-230-101.


Prije 63 mjeseci


Slažem se s komentarom prije. Radi blizine otišla sam kod tog urara promijeniti bateriju na ručnom satu. Unutra je bio mlađi urar. Na prvu sam mislila da gospodinu nije dobro jer se su mu se ruke tresle, ali nakon što se počeo vrlo neljubazno ophoditi prema meni, shvatila sam da je pijan. Nakon što je promijenio bateriju i bespotrebno raskopao gornji dio ure, platila sam mu i izašla van s planom da više nikad ne kročim u tu radionu. Nakon 50 metara pogledala sam na sat i imala sam što vidjeti, u uri se skupila vlaga koja se polako počela kondenzirati i natapati sat. Mogla sam ići reklamirati nazad u radnju ali nisam htjela više imati kontakt s dotičnom osobom. Uglavnom, čovjek mi je uništio i poplavio uru koju imam godinama i sad moram kupiti novu. Ljudi, ne idite kod ovog urara, jeziv je.


Prije 64 mjeseci


Vrhunske pizze, pogotovo od Liganja! Vrh!!!


Prije 66 mjeseci


Vrhunska usluga, odličan ambijent, mladi tim pun zadovoljnih klijenata.


Prije 66 mjeseci


Ova firma je prevarantska. Ne izdaju račune, već lažiraju te prikazuju samo kartična plaćanja. Prodaju neispravne aute, buše DPF filtere, skidaju kilometražu, ne plaćaju puni porez, muljaju gdje god stignu. Pazite ih se jer ukoliko kupite motorno vozilo od njih, očekujte da isti možete odvesti u auto otpad. Imam kompletnu dokumentaciju koja potkrepljuje ove tvrdnje. Šaljem na e-mail tko god želi!


Prije 66 mjeseci


Prevara. Dr. Smiljan Grgurev jednostavno se nije pojavio u terminu kojeg je sam dogovorio. Pravda se “da ima problem s inspekcijom Ministarstva”. Bahatost, nepoštivanje i zloupotreba vremena stranke. Neozbiljni.

Izbjegavati po svaku cijenu.


Prije 66 mjeseci