NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


Zašto ne postoji kontakt centar za UBER Hr??? I nitko se.ne javlja na navedene brojeve telefona ! Klasika.


Prije 10 mjeseca


Hvala lijepa dr.Krešić na svoj ljubaznosti koje je imala prema meni. Jako ugodno iskustvo i ostat cu još dugi niz godina njezina pacijentica. Svakoj ženi koja je u problemu ili želi sprječiti nastanak problema i odazvati se redovnom ginekološkom pregledu, svakako preporučam doktoricu Krešić.


Prije 11 mjeseca


Ovim putem mogu izraziti samo riječi hvale dr.Grenku. Strah koji sam imala od bilo kakvog zahvata na zubu sam prebrodila, zahvaljujuci doktoru i njegovoj ljubaznoj sestri koja me svaki put dočeka s osmijehom na licu.


Prije 11 mjeseca


Kada mi je bilo najteže s upalom pluća, doktorica me odmah ljubazno primila, pregledala, savjetovala me i dala mi je odičan antibiotik. Imam samo riječi hvale za dr.Primorac i njezinu divnu sestru. Ne ustručavajte se za bilo kakav problem doći kod doktorice.


Prije 11 mjeseca


Ne plaća radnike!


Prije 11 mjeseca


Ova osoba se ne bavi ničim drugim, osim prijetnjama i prevarom, trebalo bi ju strpati u zatvor i nadam se da nitko ne će nasjesti na prevaru. Tako da ako se ikome javi NEVEN BUBNJAR odnosno NENO HARMONIKA sa poslovnom idejom, nemojte ga slušati.


Prije 11 mjeseca


Svaka čast Tini i Loreni na trudu i uspješnom radu


Prije 12 mjeseca


Odlična psihologinja, topla i pristupačna


Prije 12 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 12 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 13 mjeseca