NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


Bez profesionalnosti, bez stručnosti, bez morala! Igraju po onoj staroj: "uzmi lovi i bježi".


Prije 8 dana


Radio sam za ovu firmu. Sada se zove Pragmatic.
Šefice se stalno deru te vrše mobing nad djelatnicima.
Često se znala čuti izreka: "od posla ćete pišati majčino mlijeko". Krajnje su neprofesionalne, bahate i bezobrazne. Malo-malo traže radnika i stalno ih mijenjaju. Ne mogu zadržati radnike zbog bahatosti i bezobraznosti šefica.


Prije 9 dana


juce sam parkiro auto kod vas u baskoj kod plaze gdje iznamljujete i skutere za djecu.vec tamo godinama parkiran i sve ok iz beca dolazim uvjek na odmor do juce da bi vas zaposlenik sta tamo sjedi doso pored gdje smo jeli i pili da bi izvrijedo sta ga gledam picka mi materna.super service kod vas.takve ljude neznam ko zaposljava.to je bilo u 17popodne


Prije 18 dana


Zašto ne postoji kontakt centar za UBER Hr??? I nitko se.ne javlja na navedene brojeve telefona ! Klasika.


Prije 25 dana


Hvala lijepa dr.Krešić na svoj ljubaznosti koje je imala prema meni. Jako ugodno iskustvo i ostat cu još dugi niz godina njezina pacijentica. Svakoj ženi koja je u problemu ili želi sprječiti nastanak problema i odazvati se redovnom ginekološkom pregledu, svakako preporučam doktoricu Krešić.


Prije jednog mjeseca


Ovim putem mogu izraziti samo riječi hvale dr.Grenku. Strah koji sam imala od bilo kakvog zahvata na zubu sam prebrodila, zahvaljujuci doktoru i njegovoj ljubaznoj sestri koja me svaki put dočeka s osmijehom na licu.


Prije jednog mjeseca


Kada mi je bilo najteže s upalom pluća, doktorica me odmah ljubazno primila, pregledala, savjetovala me i dala mi je odičan antibiotik. Imam samo riječi hvale za dr.Primorac i njezinu divnu sestru. Ne ustručavajte se za bilo kakav problem doći kod doktorice.


Prije jednog mjeseca


Ne plaća radnike!


Prije jednog mjeseca


Ova osoba se ne bavi ničim drugim, osim prijetnjama i prevarom, trebalo bi ju strpati u zatvor i nadam se da nitko ne će nasjesti na prevaru. Tako da ako se ikome javi NEVEN BUBNJAR odnosno NENO HARMONIKA sa poslovnom idejom, nemojte ga slušati.


Prije jednog mjeseca


Svaka čast Tini i Loreni na trudu i uspješnom radu


Prije 2 mjeseca