NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


Prevara. Dr. Smiljan Grgurev jednostavno se nije pojavio u terminu kojeg je sam dogovorio. Pravda se “da ima problem s inspekcijom Ministarstva”. Bahatost, nepoštivanje i zloupotreba vremena stranke. Neozbiljni.

Izbjegavati po svaku cijenu.


Prije 6 mjeseca


Nakon nekoliko odrađenih prijevoda, zadovoljstvo stvarno na razini!
A ono što je nevjerojatno, javljaju se u rekordnom roku, bilo putem maila ili telefona :D


Prije 6 mjeseca


ljep pozdrav ja sam iz Slovenije freddy molim vas da mi pomagnete nači tel broj od -- triglav studio apartments obala 66 -- molim vas javite mi na -- moj E pošto -- fon.freddy9@gmail.com -- hvala -srdačno vas pozdravljam -


Prije 6 mjeseca


Nemojte ni pokusavati nitko vam se nikada nece javiti na ove brojeve.
Pri problemu se zbilja nemate kome obratiti, nigdje nikakvog broja telefona za eventualne probleme.
Katastrofa sluzba za partnere, katastrofa sluzba za korisnike.


Prije 6 mjeseca


Bez profesionalnosti, bez stručnosti, bez morala! Igraju po onoj staroj: "uzmi lovi i bježi".


Prije 7 mjeseca


Radio sam za ovu firmu. Sada se zove Pragmatic.
Šefice se stalno deru te vrše mobing nad djelatnicima.
Često se znala čuti izreka: "od posla ćete pišati majčino mlijeko". Krajnje su neprofesionalne, bahate i bezobrazne. Malo-malo traže radnika i stalno ih mijenjaju. Ne mogu zadržati radnike zbog bahatosti i bezobraznosti šefica.


Prije 7 mjeseca


juce sam parkiro auto kod vas u baskoj kod plaze gdje iznamljujete i skutere za djecu.vec tamo godinama parkiran i sve ok iz beca dolazim uvjek na odmor do juce da bi vas zaposlenik sta tamo sjedi doso pored gdje smo jeli i pili da bi izvrijedo sta ga gledam picka mi materna.super service kod vas.takve ljude neznam ko zaposljava.to je bilo u 17popodne


Prije 7 mjeseca


Zašto ne postoji kontakt centar za UBER Hr??? I nitko se.ne javlja na navedene brojeve telefona ! Klasika.


Prije 8 mjeseca


Hvala lijepa dr.Krešić na svoj ljubaznosti koje je imala prema meni. Jako ugodno iskustvo i ostat cu još dugi niz godina njezina pacijentica. Svakoj ženi koja je u problemu ili želi sprječiti nastanak problema i odazvati se redovnom ginekološkom pregledu, svakako preporučam doktoricu Krešić.


Prije 8 mjeseca


Ovim putem mogu izraziti samo riječi hvale dr.Grenku. Strah koji sam imala od bilo kakvog zahvata na zubu sam prebrodila, zahvaljujuci doktoru i njegovoj ljubaznoj sestri koja me svaki put dočeka s osmijehom na licu.


Prije 8 mjeseca