NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 2 mjeseca


Naletjeh na jako neljubazne i krajnje bezobrazne djelatnice cvječarne Bubamara. Moleći da mi slože aranžman cvijeća za jedan hitni slučaj djelatnice su se izderavale da ne primaju narudžbe jer imaju posla za Svi sveti i da neće ništa napraviti, da one nemaju vremena. Nadasve ružno i bezobrazno, a njihove prijateljice koje su dolazile su primale odmah. Ružan događaj, da se netko izderava jer moliš da ti aranžman za smrtni slučaj napravi. Neprofesionalno te ih nikom ne preporučam.


Prije 2 mjeseca


www.bonus-dva.hr
BESPLATAN INFO 0800 3442


Prije 3 mjeseca


Super ponuda i jos bolje cijene, vec treci komp kupujem tamo


Prije 4 mjeseca


Već nekoliko mjeseci se vozim vašim mini busevima "Dalmatinac" i to samo po Splitu. Prije koji dan sam čak i sjela u vaš novi autobus. On me oduševio jer ima visoka vrata tako da dvometraši mogu ući bez saginjanja. Bio je to predivan osjećaj kao da sam dijete, a imam 55 godina. Bravo za vas, vaše vozače i buseve. Ja osobno sam oduševljena. Pratila sam čak i vašu akciju za učenike za pokaz. Bravo!!!
Samo nastavite tako i ja ću biti vaš vjerni putnik iako imam auto, ali u centar grada idem bez njega. U vašem busu imam laganini muziku i nemam problema sa pronalaženjem parkinga. Zaslužili ste ocjenu +5 (+ odličan).
Držim fige da u budućnosti imate uspiješniju daljnju vožnju.
Sretno!!!


Prije 4 mjeseca


Super firma...


Prije 4 mjeseca


odlicna odvjetnica..strucno i rofesionalno radi svoj posao..meni se svidjela na prvu,tokom ragovora na zupanijskom odvjetnistvu..jako je draga i ugodna i odmah mi je objasnila sto i kako dalje..inace nemam povjerenja u ljude,ali ova odvjetnica mi je uspjela usadit povjerenje u roku 5 minutaa..zahvalan sam joj sto sam trenutno na slobodii..
#viks#


Prije 4 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 4 mjeseca


GALE-PLASTIKA d.o.o. | Poslujemo od 1994 godine!

Proizvodni proces plastificiranja vršimo metodom elektrostatskog plastificiranja svih vrsta metala.
Oslojavanje praškastom bojom najsuvremenija je zaštita svih vrsta metala.
Anti-korozivna i dekorativna zaštita na bazi epoxi i epoxi-poliestera po RALU strukturi i specijalnim efektima izvodi se TIGER bojama.
Uslugu vršimo u poluautomatskom pogonu koji omogućuje veliki kapacitet, fleksibilnost, brzu izmjenu boja te visoku kvalitetu rada.


Prije 4 mjeseca


Naručila prije 7 dana filer za usisavač, platila poštarinu 25 kn, nakon 7 dana paketa još nema, a ni mojih novaca. bit će da su bačeni u vjetar.


Prije 4 mjeseca