NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 52 mjeseci


vrlo brzob sam podigao ocjenu,
nekad je dovoljan pristojan ljudski razgovor...


Prije 53 mjeseci


Zašto ponavljate epizode serije Crni biser?
Kako doći do vašeg tel. broja?


Prije 54 mjeseci


Firma za PVC i ALU stolariju sa sjedištem u Zadru, a koja posluje na području cijele Hrvatske.


Prije 55 mjeseci


Molim obrisati broj Fax-a 023 333 328 jer je nevažeći.

Hvala


Prije 55 mjeseci


Poštovani uređivači stranice Imenik.hr podaci o broju telefona za tvrtku AQUILA d.o.o. Gornji Mihaljevec nisu točni. Molimo Vas hitnu korekciju greške.
BORJ telefona : 040 899-360 ili mobilni 098/239-730


Prije 55 mjeseci


Užasno spori, neljubazni i strasno neodgovorni vlasnik. Nakon što sam popravio računalo i masno platio popravak prestalo je raditi nakon tjedan dana. Nikad lošije iskustvo.


Prije 55 mjeseci


Za svaku pohvalu,
definitivno preporucam.


Prije 56 mjeseci


Već 2 dana šaljem sina sa papirima iz HZZO a da ih faksiraju u Lipik, i ništa. Zar su samo nesposobni zaposleni u tom uredu, a naplatiti znaju.Tako je bilo i lani.


Prije 57 mjeseci


Najlošiji KONZUM u kojem sam bio... radnici neljubazni i živčani...večinom su stariji radnici pa valjda i to utječe na njihovu živčanost... a da ne kažem za mesare iz toga konzuma...o njima bi se knjiga mogla napisati,pitajte svakoga tko je ikada bio u tom konzumu...evo baš danas bio i tražim obične krušne mrvice,kaže prodavačica nemaju oni to već duže vrijeme...i još dosta drugih proizvoda u zadnje vrijeme nema u tom konzumu... uglavnom polako ali sigurno ovaj konzum propada radi više stvari...po meni prvo radi neljubaznosti osoblja,pa nedostatka robe i skupoće iste..nemate parking za kupce...ni u samo konzum (zgradu) se ne ulaže...konkurencija u gradu vam uzima kupce..taj drugi trgovački lanac u gradu uzima 3 puta više keša u danu nego vi...


Prije 57 mjeseci