NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


kako doci do broja telefona gdina.Lasla?


Prije 4 mjeseca


nova adresa: Berislavićeva 12


Prije 4 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 4 mjeseca


Nismo bili kod gospođe Katice, već kod njene kćeri Zlatke, koja je bila strašno neljubazna prema suprugu i to pred djecom,tako da mi je trebalo dosta truda da djeci od 5 godina vratim povjerenje u zubara. Da stvar bude bolja, mi smo se na preporuku upisali kod nje, ali i požalili.


Prije 4 mjeseca


Uvjek ljubazni i imaju dobru hrastovu građu.


Prije 4 mjeseca


Brza i profesionalna usluga...


Prije 5 mjeseca


Nazalost, nikada nisam imala toliko lose iskustvo s jednim lijecnikom...tijekom odmora u Malom Losinju u 6om mj. trudnoce obratila sam se doticnoj lijecnici radi bolova nalik na trudove. A gospodja mi je bezobrazno zatvorila vrata u lice rekavsi mi neka se obratim turistickoj ambulanti( koja nije kompetentno tijelo za ginekoloski pregled).Pregled sam zatim obavila na Krku te se vratila kuci zbog mogucnosti preranog poroda te rizicne trudnoce! Mislim da je svaki komentar suvisan...


Prije 6 mjeseca


Doktorica je veoma ljubazna i draga. Međutim,postoji nekoliko velikih problema. Jako se dugo čeka za doći na red, npr. naručeni ste u 15h, a u ordinaciju uđete najranije 16.30.
Ja sam dosta zubi popravljala kod nje, i imala sam velike probleme nakon popravka zubiju jer nisu bili kvalitetno popravljeni. Materijal za plombe je bilo jako nekvalitetan te se podrazumijevalo da plomba ispada i da je više puta treba raditi onda ponovno. Nadalje, zube koje mi je ona plombirala, sve sam ih izgubila, ili su sad za vađenje. Bili su očišćeni od karijesa, plombirani i nakon nekoliko mjeseci bi zub samo najednom otekao,desni upaljene, zub zagnojen do korijena. Nije stvar mojeg nemara jer sam zube redovno popravljala i održavala higijenu, nego je doktorica plombirala i zatvarala zube sa karijesom,jer ga je samo površinski čistila. Neznam da li nije vidila dobro, ili nije pazila, ali na 3 zuba se to dogodilo. Ja nisam mogla primjetiti karijes ,jer je zub bio zatvoren, plombiran, bijeli, samo bi najednom oteklo sve popraćeno užasnim bolovima. Nakon toga zub je samo za vađenje. Osobno poznajem još 4 osobe koji su bili pacijenti kod nje i prebacili kartone kod drugih doktora nakon što im se isto počelo događati (gnojenje popravljenih i plombiranih zubi). Kada sam promjenila stomatologa više ni jedna plomba se nije lomila i ni jedan zub nije otekao.
Ukratko, bila sam veoma nezadovoljna, bez obzira što sam bila pacijent preko hzzo,a ne njen privatni pacijent mislim da sam imala pravo na normalnu uslugu, a sada moram plaćati privatnog stomatologa i nekoliko tisuća eura implante,jer kao mlada cura nemogu biti bez zubiju.
Inače je žena stvarno bila draga i ljubazna.


Prije 6 mjeseca


da li bi ja mogla da posaljem putem interneta zahtev za posiljku domovnice i rodnog lista?unapred zahvaljujem bog....


Prije 6 mjeseca


Abacus je ugašen, ovlašteni broker je u Omicron d.o.o., Velimira Škorpika 6 - iNavis, 22000 Šibenik, 022/200-391, 099/317-7627, broker@omicron.hr


Prije 7 mjeseca