NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 4 mjeseca


Ljudi moji ovi su potpuni amateri !!! Bave se renoviranjem stanova a nemaju pojma o tome ništa. Lažu i varaju ,uzmu vam novce i onda se ne javljaju,pa dođu dan dva pa ih nema pet dana, sve što naprave je čisti "fuš" koji možete i vi sami doma napravit bez ikakvog znanja.Ova firma prodaje da ima stručne ljude a nema dva čovjeka koja znaju nešto raditi u građevini.Kad vam dođu na gradilište pogledajte samo kakav alat imaju (ako ga uopće imaju) i sve će vam biti jasno.O izdavanju računa i neke garancije možete samo sanjati.E da i skupi su kao da su najbolji u europi. #halo bing j.d.o.o Prevaranti !!!


Prije 5 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 5 mjeseca


60 dana cekanja na upis dopune u gruntovnici a pisete da vam je rok rjesavanja predmeta 17 dana, na pozurnicu ne reagirate.


Prije 6 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 6 mjeseca


Novi kontakt broj telefona je: 098-985-9000 i 021-230-101.


Prije 6 mjeseca


Slažem se s komentarom prije. Radi blizine otišla sam kod tog urara promijeniti bateriju na ručnom satu. Unutra je bio mlađi urar. Na prvu sam mislila da gospodinu nije dobro jer se su mu se ruke tresle, ali nakon što se počeo vrlo neljubazno ophoditi prema meni, shvatila sam da je pijan. Nakon što je promijenio bateriju i bespotrebno raskopao gornji dio ure, platila sam mu i izašla van s planom da više nikad ne kročim u tu radionu. Nakon 50 metara pogledala sam na sat i imala sam što vidjeti, u uri se skupila vlaga koja se polako počela kondenzirati i natapati sat. Mogla sam ići reklamirati nazad u radnju ali nisam htjela više imati kontakt s dotičnom osobom. Uglavnom, čovjek mi je uništio i poplavio uru koju imam godinama i sad moram kupiti novu. Ljudi, ne idite kod ovog urara, jeziv je.


Prije 7 mjeseca


Prevaranti!!! Lovci na avans!!! uzimaju veliki polog, garantiraju kvalitetu i drže visoku cijenu, zbrljaju radove a nikada ne završe posao! Ne nasjedajte na to da potpisujete ugovor! Potpuni amateri koji nemaju iskustvo i znanje!


Prije 8 mjeseca


Vrhunski salon, topla prekoruka svakome tko želi odličan tretman u istočnom dijelu grada. Već u radu preko 20 godina, iznimno profeionalni!


Prije 8 mjeseca


Vrhunske pizze, pogotovo od Liganja! Vrh!!!


Prije 8 mjeseca