Komentari

Forum

Prije 6 dana

PoljoElektrika www.agromechatronics.eu www.agromehatronika.hr Održavanje, popravak, servis, testiranje i kalibriranje elektro agregata i upravljačkih ploča. PoljoElektrika Popravak električnih i elektronskih komponenti na poljo mehanizaciji. AGROMEHATRONIKA, Murska 12, 40320 Donji Kraljevec,Agromehatronika je specijalizirana za usluge dijagnostike poljoprivrednih strojeva, traktora, kombajna, poljoprivredne i ostale opreme i priključaka.

Prije 8 dana

Prodajno servisni centar je izvrsno opskrbljen sa potrošnim materijalom i rezervnim dijelovima. Usluga je vrlo kvalitetna i cjenovno pristupačna.

Prije 13 dana

Danas smo primili vašu pošiljku koja sadrži anatomski jastuk, tri tigrove masti i jedan par dijabetičkih čarapa i za to platili 149 kuna. Prilikom telefonskog razgovora rečeno nam je da se plaća dostava samo 49 kuna. U paketu su trebale biti elastične čarape za vene, a ne obične za dijabetičare. Vrlo neprfesionalno. Na ponuđene telefone se nitko ne odaziva, samo traži da se ostavi poruka. Prilikom zvanja na tel. displeju piše Anonymus. Što skrivate? Rečeno mi je od strane dostavljača da mogu reklamirati unutar 15 dana i vratiti paket što bih i učinila, ali molim da mi vratite 149 kuna. Posjedujem račun koji je izdao blagajnik Marko Rajčević Nadam se vašem odgovoru, Jadranka Koršić, Ksaver 149 Zagreb


Više komentara  »