Komentari

Forum

Jučer

Naletjeh na jako neljubazne i krajnje bezobrazne djelatnice cvječarne Bubamara. Moleći da mi slože aranžman cvijeća za jedan hitni slučaj djelatnice su se izderavale da ne primaju narudžbe jer imaju posla za Svi sveti i da neće ništa napraviti, da one nemaju vremena. Nadasve ružno i bezobrazno, a njihove prijateljice koje su dolazile su primale odmah. Ružan događaj, da se netko izderava jer moliš da ti aranžman za smrtni slučaj napravi. Neprofesionalno te ih nikom ne preporučam.

Prije 13 dana

Održavanje, popravak, servis, testiranje i kalibriranje elektro agregata i upravljačkih ploča. PoljoElektrika Popravak električnih i elektronskih komponenti na poljo mehanizaciji. www.agromechatronics.eu www.agromehatronika.hr AGROMEHATRONIKA, Murska 12, 40320 Donji Kraljevec,Agromehatronika je specijalizirana za usluge dijagnostike poljoprivrednih strojeva, traktora, kombajna, poljoprivredne i ostale opreme i priključaka. https://plus.google.com/u/0/+agromehatronika/posts

Prije 16 dana

www.bonus-dva.hr BESPLATAN INFO 0800 3442

Prije jednog mjeseca

Super ponuda i jos bolje cijene, vec treci komp kupujem tamo

Prije jednog mjeseca

Već nekoliko mjeseci se vozim vašim mini busevima "Dalmatinac" i to samo po Splitu. Prije koji dan sam čak i sjela u vaš novi autobus. On me oduševio jer ima visoka vrata tako da dvometraši mogu ući bez saginjanja. Bio je to predivan osjećaj kao da sam dijete, a imam 55 godina. Bravo za vas, vaše vozače i buseve. Ja osobno sam oduševljena. Pratila sam čak i vašu akciju za učenike za pokaz. Bravo!!! Samo nastavite tako i ja ću biti vaš vjerni putnik iako imam auto, ali u centar grada idem bez njega. U vašem busu imam laganini muziku i nemam problema sa pronalaženjem parkinga. Zaslužili ste ocjenu +5 (+ odličan). Držim fige da u budućnosti imate uspiješniju daljnju vožnju. Sretno!!!


Više komentara  »