NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


Kupio sam kod vas televizor koji se pokvario,zvao sam dva puta jel je pod garanciom ,javio se netko sa vašeg odjela i obečao da će riješiti problem i da će me nazvati, jel sam tražio da mi zamjene televizor za novi, jel sa popravka neće doćido do idućeg božića to i sami znate. međutim nito se nije javio , a sada se ni na telefon nitko nejavi. Molim vas riješite mi novi televizor a vi ovog popravljajte, neću za božić biti bez televizora , a ja sam penzioner drugog kupit nemogu. Pozdrav.


Prije 9 dana


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 9 dana


Izrazito neljubazni vlasnik,bahat,u više navrata uzimali njihove amortizere ali nažalost kvaliteta im je ispodprosječna i maximalno trajanje njihovih amortizera garantiram nije više od 6 mjeseci do godinu dana.Nismo reklamirali nikad već uzimali nove iako su rekli da dopunjuju svoje amortizere ako popuste što smo jednom prilikom htjeli isprobati produžiti vijek bar još godinu dana što je odmah odbio a usput rekao da kad bi radili kvalitetne da ne bi imali od čega živjeti.E pa od mene više definitivno neće!


Prije 9 dana


Jako loša firma, ne plaćaju račune, ne odgovaraju na email, ne javljaju se na telefon.
ZA IZBEGAVANJE


Prije 14 dana


Lp imam pitanje da li ja i moj suprug imamo pravo na povrat poreza ja sam prošle godine radila 11 i 12 mjesec, a on jebradio cijelubprošlu godinu sa prekidima jer vidim da brat i tata su dobili a nas dvoje jos nismo ni rjesenje? Ako može odgovor hvala


Prije jednog mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije jednog mjeseca


Jako bezobrazni, dosadni i naporni operateri, zovu i do 10 puta dnevno.


Prije 2 mjeseca


Mogu samo pohvaliti na stručnosti, pristupačnosti, pravovremenosti.Spasio mi peseka u dva navrata.Velika mu hvala.


Prije 2 mjeseca


Ne bih dala nijednu zvijezdu: radovi nisu dovršeni, iako su plaćeni, a ono što je i napravljeno je nestručno i nesavjesno obavljeno. Popravak se čeka mjesecima, a na svaki upit kad će napokon biti popravljeno, načuli smo se svakakvih isprika i odgoda. Sažetak: Obići u širokom luku i naći pravog majstora jer ovo se stvarno ne može zvati majstorom.


Prije 2 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 2 mjeseca