NAJNOVIJI KOMENTARI - SVI

NAJNOVIJI KOMENTARI...   


Zanima me koliko metara je udaljena ulica viktora sedeli od vas?


Prije 22 mjeseca


Katastrofa! Muljaža! Ne govore točne informacije ! Svi smo istu cijenu platili za putovanje,a samo su bračnim parovima zarezervirali dvokrevetne sobe sa vlastitom kupaonom, a ostatku grupe zarezervirali sobe koje djele kupaonicu sa drugom sobom,bez da su takvu mogućnost ikad spomenuli!Uplatili smo 4 dana putovanja sa 2 noćenja sa polupansionom. Nisu spomenuli da će i na višednevom putovanju biti prezentacija,i da ako ne budeš na prezentaciji,,nemaš pravo na većeru!! Čula sam se sa agencijom bar 5 puta,, i nisu mi znali reći točan plan putovanja,niti ga htjeli poslati e-mailom.Istu priću su imali i drugiljudi iz grupe.Rečeno je bilo da je u cijenu uključena i plovidba rijekom,,ali do realizacije nije došlo.. Svaka pohvala vozaću i vodički,oni su svoj posao obavili za 5+ , pa je cijelo putovanje ipak prošlo u zadovoljstvu.


Prije 22 mjeseca


Nepouzdan i neposlovan. Dakle, kad je uzeo slučaj stalno je zvao. Tražio je 4.500 kuna koje je i dobio za što nisam dobila nikakvu potvrdu. Od tada više ne zove niti se javlja na telefon. Rekao je podignuti tužbu u mjesec dana, a već je prošla godina i pol. Ni traga tužbi, a ni njemu.


Prije 22 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 23 mjeseca


Zbog čega se niko neće javljati na telefon u hpb u Slavonskom Brodu. Ostale komentare ću napisati kasnije dok skupim još podataka mojih istomišljenika. Pozdrav


Prije 23 mjeseca


Kada sam se vratila kuci s blajhanja kod njih, skuzila sam da mi fali pola donjeg sloja kose. Drzali su predugo i blajh mi je izgorio dosta kose. Ma da bi rekla prilikom pranja cujte gospodo opalo vam je pola kose. Ko da ne bi skuzila kad tad. Takoder, dosla sam na ombre, otisla kao "linolada". Nemaju pojma radit osnovne stvari, kamoli nesto komplicirano.


Prije 23 mjeseca


KAD VAM VATRA GRANICE NEMA, ZOVITE TERMOKEMA


Prije 24 mjeseca


Jako dobra ljekarna >Pablo Gospić,sve imaš na jednom mjestu,osoblje,toplo, preljubazno,kvalitetan rad,:Preporučujem svima odlazak u Pablo


Prije 25 mjeseca


KAD VAM VATRA GRANICE NEMA, ZOVITE TERMOKEMA


Prije 25 mjeseca


PRVO OCJENI, ZATIM KOMENTIRAJ!


Prije 25 mjeseca