SICHER TIM D.O.O. 


32000 Vukovar, Vijeća Europe 17


KARTA



Kontakt Namjena


Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 69 mjeseci

Radio sam za ovu firmu. Sada se zove Pragmatic.
Šefice se stalno deru te vrše mobing nad djelatnicima.
Često se znala čuti izreka: "od posla ćete pišati majčino mlijeko". Krajnje su neprofesionalne, bahate i bezobrazne. Malo-malo traže radnika i stalno ih mijenjaju. Ne mogu zadržati radnike zbog bahatosti i bezobraznosti šefica.


Prije 79 mjeseci

Ne nasjedajte na ovu firmu, i ne obavljajte bilo kakav posao s njima, jer cete ostati prevareni!!

Zovu ljude telefonom na prezentacije putovanja, obecaju im veceru, a onda na prezentaciji pricaju o nekakvim magnetskim podlogama za spavanje od 19 tisuca kuna koje su bas eto taj dan snizene na "samo" 12 tisuca. Vecera je naravno vrhunski organizirana i izvjezbana psiholoska predstava koja treba uvjeriti jadne penzionere da im je ta svemirska navlaka (koja u stvarnosti kosta 50tak eura i nema znanstveno potvrdjen ucinak) bas ono sta im u tom trenutku treba. Pa onda uz tu kupnju na "poklon" daju nekakvu magicnu plocu za kuhanje, ciju magiju demonstiraju tako da ispod lonca stave 100 kuna koje cudom ne izgore (radi se naravno o indukcijskom kuhalu koje se moze kupiti za 250 kuna u Lidlu).
Naravno da je placanje odmah karticom na rate, tako da ne stignete ni razmisliti..
Moja majka je nazalost nasjela na prevaru i prije godinu dana kupila tu magnetsku krpu i kuhalo, ali srecom brzo smo reagirali i poslali im (postom preporuceno s povratnicom) izjavu o raskidu ugovora. Trebalo je oko tri mjeseca i jedno 30tak telefonskih poziva da nam vrate novac. Svaki put su beskrajno ljubazni (naravno lazno) i kazu vam da ce vas nazvati odmah sutra ujutro i da ce sve biti rijeseno, medjutim nikad vas ne nazovu. Lidija Cukljevic (vlasnica) je reagirala tek kad smo zaprijetili inspekcijom.

Nadam se da ce sve firme kao sto je Sicher Tim propasti, kako ne bi vise zivjeli od obmanjivanja i varanja najmanje zasticenih pripadnika ovog drustva - nasih umirovljenika.


Prije 85 mjeseci

Katastrofa! Muljaža! Ne govore točne informacije ! Svi smo istu cijenu platili za putovanje,a samo su bračnim parovima zarezervirali dvokrevetne sobe sa vlastitom kupaonom, a ostatku grupe zarezervirali sobe koje djele kupaonicu sa drugom sobom,bez da su takvu mogućnost ikad spomenuli!Uplatili smo 4 dana putovanja sa 2 noćenja sa polupansionom. Nisu spomenuli da će i na višednevom putovanju biti prezentacija,i da ako ne budeš na prezentaciji,,nemaš pravo na većeru!! Čula sam se sa agencijom bar 5 puta,, i nisu mi znali reći točan plan putovanja,niti ga htjeli poslati e-mailom.Istu priću su imali i drugiljudi iz grupe.Rečeno je bilo da je u cijenu uključena i plovidba rijekom,,ali do realizacije nije došlo.. Svaka pohvala vozaću i vodički,oni su svoj posao obavili za 5+ , pa je cijelo putovanje ipak prošlo u zadovoljstvu.


Prije 90 mjeseci

Krajnja neprofesionalnost,ne poštivanje potpisanih ugovora i lopovluk. Uplatila sam putovanje sa ovom firmom koje nije nikada održano a o
povratu novca nitko ne zeli znati ništa,obećavaju da će vas nazvati,međutim nitko vas ne zove. Ne ulazite u poslove sa ovom tvrtkom!!! Jasna



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »