Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Odlična trgovina s još boljim artiklima. Kozmetika, igračke, prehrambene namirnice, ma apsolutno sve na jednom mjestu, a uz to i pristupačne cijene (posebice čokolade i bombonijere). preporučam Müller trgovinu svima! Samo tako i dalje!!

POSLOVNI SUBJEKT


Kras je nasa najbolja firma. Pogotovo obozavam dorinu coksu od banane. Stvarno imaju puno lijepih slatkisa. Zelim im puno srece i uspjeha i da naprave jos puno slatkisa koji cemo mi slatko pojesti :)))

POSLOVNI SUBJEKT


Oduvijek sam tamo kupovala udžbenike, radne bilježnice, šestare,...ma sve što mi je trebalo od školskog pribora uvijek sam tamo nalazila. Cijene su niže nego u drugim knjižarama, izbor je dobar, stvarno imaju sve. Osoblje je uslužno, ljubazno i svi su uvijek nasmijani!Lijepo je uređeno i čisto. Također, da bi izbjegli gužve na početku školske godine, udžbenike je moguće naručiti i putem interneta i time uštedjeti vrijeme.

POSLOVNI SUBJEKT


Bipa mi se sviđa zbog svojih akcija i pogodnosti koje pruža. Na akcijama se uvijek mogu naći proizvodi potrebni svaki dan poput praška za rublje, omekšivaća, sredstava za čišćenje, a poseno bitno za nas djevojke, parfemi i šminka nisu izuzetak u akcijama. Prodavačice su odlične, nisu napasne, mogu dobro savjetovati. Mala napomena, ova ocjena odnosi se na Bipinu trgovinu u shopping centru Kvaternik Plaza.

POSLOVNI SUBJEKT


Veliki izbor knjiga i multimedije, cijene su kako kod kojeg proizvoda, neke su veće, neke manje, ali sve u svemu super. Što god da vam treba od knjiga, sve se ovdje može nađi. Zaposlenici su uvijek ljubazni i voljni pomoći oko bilo čega što tražite.

POSLOVNI SUBJEKT


Pohvale za njihovu potporu/sponzorstvo 38.Croatia Rally-u...

POSLOVNI SUBJEKT


Jedno od zanimljivijih mjesta u gradu, specijalizirana trgovina u koju ako jednom uđete, garantirano počinjete eksperimentirati s okusima i aromama... Barem je tako u mojem slučaju.

POSLOVNI SUBJEKT


Kupova sam prije par dana autiće i legiće za mlađeg brata i neke još poklone jer su se neki rođendani u obitelji zaredali i sve sam uspio kupiti u one2play trgovini. Imaju velk izbor bez obzira na spol djeteta pa svakako posjetitie

POSLOVNI SUBJEKT


Kraš je divan, slatkiši slatkiši i još slatkiša. Cijene su prihvatljive, iako uvijek mogu biti manje, prodavačice su super, ugodne i drage, a slatkiši su odlično. Treba se počastiti malo nakon nekog vremena

POSLOVNI SUBJEKT


Ne znam za vas ali ovaj I-style otkad je u ponudu uveo I-pad 2 same pohvale dobija sa svih strana,i gomila zaradu,polako redefinira trziste elektronickom opremom kako u Hrvatskoj,tako i u svijetu XD

POSLOVNI SUBJEKT
 


više informacija na: http://www.kant.hr/

POSLOVNI SUBJEKT


Da ima viša ocjena dao bi je. Najbolja Billa ikad, ima sve što mogu zamisliti po dobrim i više nego dobrim cijenama. Stalno sam tamo i često me spašava njihova gotova hrana!

POSLOVNI SUBJEKT


Plodine su naš najbolji domaći trgovački lanac. Imaju stvarno povoljne proizvode...

PRONAĐENO REZULTATA: 5917