TEMA: Ljetovanje u Hrvatskoj
0 0
Prije 137 mjeseca
Dragi naši gosti
Želimo vas ovim putem obavjestiti o raspoloživosti naših termina za 2013 godinu. Ove godine smo odlučili da svim našim gostima i njihovim prijateljima odobrimo 25% popusta i nadamo se da će te iskoristiti tu prigodu.
Veselimo se vašem ponovnom dolasku kod nas
ADRIATIC SAILING
info: http://www.ladyana.com
Lukaciceva 1, 21000 Split
Mob 3850981832247 FAX 0038521544034
0 0
Prije 135 mjeseca
Croatia is an beautiful country . Split , Zagreb and more places to visit in Croatia . Next month I am planing to visit Zagreb . I rented a car from http://www.carrentalszagrebairport.com to explore all Zagreb museums and more , the capital city of Croatia . Do you have any suggestion to make my trip more interesting ?
Uredio Borna Stephen "Stephen" S. 07.06.2013 09:34:09
0 0
Prije 133 mjeseca
Split is my favorite tourist place in Croatia. I visited this place three times. Diocletian Palace, Peristil Square, St. Domnius, Salona, Split waterfront and Hvar are lovely places in split. Bacvice beach is my favourit beach in Split. Split is also beautiful place for family holidays. During my trip I rented a car from http://www.splitairportcarrentals.com. The service was good. My all three tour to Split was fantastic.
Uredio Lauren "Lauren" K. 14.08.2013 11:33:19
0 1
Prije 132 mjeseca
Web stranica za pretraživanje smještaja za najam u Hrvatskoj, besplatne zamjene smještaja i najma vozila u Hrvatskoj:

http://look4accommodation.com/
0 0
Prije 22 mjeseca
Dragi korisnici, htjela sam se nadovezati na ovu temu, prijedlog za one koji vole karnevale - poklade, ili tko želi istražiti kontinentalnu Hrvatsku. Najpoznatija su dva karnevala: Riječki i Samoborski. Dragi su mi i Samobor i Rijeka. Domaćinski gradovi. Ali ovaj put vam želim predložiti Samobor kao destinaciju za posjetu. Samobor je grad smješten na obroncima Samoborskog gorja. Pun je zelenila i predivan je za duge šetnje. Blizu je Zagreba. www.emajstor.hr/clanak/616/setnja_za_pamcenje_-_povijesna_tura_samoborom Inače je dosta posjećen grad, ali nisu tako velike gužve da vas nešto iritira i smeta, grad sam po sebi je miran i pitom, ugodan za odmor Da li ste možda čuli za Samoborske kremšnite? www.europeanbestdestinations.com/destinations/samobor/
Bila sam jedne jeseni s prijateljicom u šetnji, i vidjele smo da Stefan Milenković ima koncert na koji smo i otišle. Bilo je prelijepo. Upravo sam našla taj događaj kad je bio pa ću vam pokazati www.jutarnji.hr/kultura/glazba/stefan-milenkovic-otvara-39.-samoborske-glazbene-jeseni-562528 Već je prošlo 8 godina... Trenutno je u toku 47.Samoborska glazbena jesen pa eto super prilike da vidite Samobor i da se malo zabavite. Samobor je predivan grad, lagan, miran, druželjubiv... osjećate se ugodno i dobrodošlo kad ste tamo... stoga sve pohvale i preporuke... a u slučaju da vam se nešto i ne svidi, Zagreb je nadomak ruke kao sigurna varijanta za dobar vikend.
Uredila Sandra "Sandrita" E. 26.09.2022 10:45:05

Izjasni se... šutnja je zlato, ali ne na forumu :)
Pročitajte upute o razgovoru na forumu