Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


odličan dućan za piće. Cijene alkohola su puno puno jeftinije nego drugdje, imaju najveći vinski podrum i ogroman izbor alkohola. Mislim čak da je tu najveći izbor alkoholnih pića u Hrvatskoj. jako veliki dućan i uvijek ima ljudi. Odlična stvar je to što postoji njihov veliki parking tako da je uvijek pristupačno autima. Još jedna super stvar je to što ima puno blagajni i nikad nisam doživio čekanje u redu.

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična hrana - vrlo vjerojatno najbolji meksički restoran u Zagrebu. Svakako preporučam svakom ljubitelju meksičke kuhinje!

POSLOVNI SUBJEKT


Obožavam sve Ledo proizvode,ali sladoledi su fenomenalni, nema riječi za opisati okus sladoleda,njamii...

POSLOVNI SUBJEKT


Stara sava je odlična pizzeria u blzini studenstkog doma. Cijene su ok, a hrana odlična. Što god da naručili možete uzeti besplatnu salatu i odabrati talijanski ili francuski dressing. Jedina primjedba bi bila upućena interijeru koji i nije baš nešto savršen i prikladan.

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična pizza, posebno slavonska i druge pikantnije pizze. Često ima i turista, zbog lokacije pa je jako ugodno čak i samo popiti piće u takvom okruženju, uvijek se čuje nešto zanimljivo. Usluga je dobra, a i sama pizzerija ima nešto zagrebačko.

POSLOVNI SUBJEKT


Najbolja pizzerija u kojoj sam ikad bila! Sva sreća pa imam vikendicu u Donjoj Stubici, pa kad sam tamo, Oro-goro obavezno posjetimo! Sve je jako lijepo uređeno i unutra i vani, onaj parkić za djecu, ma sve sve! Osoblje je jako ljubazno, cijene su super!

POSLOVNI SUBJEKT


Mislim da nema osobe koja nije čula za slastičarnicu Vincek u Zagrebu ili je posjetila. Nažalost, moram se složiti s gornjim komentarima; u Vinceku je često gužva i treba se nešto duže čekati dok se dođe na red. Prodavačice i nisu baš najljubaznije (vjerojatno jer imaju više posla), a prostor bi se mogao bolje urediti i povećati, jer često nema dovoljno mjesta za sjesti. Unatoč tome, meni su njihovi kolači i sladoled predobri, iako su dosta zasitni. I upravo zbog njih često ovdje dolazim. Preporučila bih vlasnicima da zaposle još ljudi, te ako je moguće, da povećaju lokal. Tada bi ova slastičarnica bila za 5!

POSLOVNI SUBJEKT


Prva liga! Svi su čuli za plavi 9. Hrana je vrhunska! Osoblje je stalno pa se stvara ta obiteljska atmosfera koju svi vole, a i zato je posluga brza i uslužna! Cijene ni ne mogu biti niže.

POSLOVNI SUBJEKT


Ovo je primjer pravog "gemeinschafta" na djelu! Pizze su izvrsne,kao i lazanje, a porcije vrlo velike tako da cijena u potpunosti odgovara kvaliteti i količini. Ponekad treba malo duže čekati na dostavu, ali to je dokaz da je dobro! Ambijent je sasvim ugodan. Nemam nikakvih zamjerki za ovu pizzeriu i ono što nudi (a to je rijetkost) i stoga kratko i jasno- čista petica!

POSLOVNI SUBJEKT


Sve same rijeci pohvale, ispunjenje svih djecackih snova kad sam prvi put usao.Odlicna hrana, mozda i prevelike porcije a za nis posebno para.YARRRR!

POSLOVNI SUBJEKT


Od svih fast-food restorana, ovaj je najbolji, a i siguno najkvalitetniji, ipak je jedan od najpoznatijih svjestkih lanaca. Iako je fast-food dobro izbjegavati, ja pored ovog nemogu proći samo tako, hrana mi je fina, a i zašto si ne barem jednom mjesečno priuštit ovakvu hranu! Što se tiče cijena, ok su, iako bi neke stvari trebale bit jeftinije s obzirom da su količine male, a skupe! Kao dijete, sjećam se da su imali dobre i zabavne organizacije rođendana, sada su sigurno te proslave još zabavnije! Mc'Donaldsa ima na puno lokacija u Zagrebu, a sada kada su neke preuredili, još su mi bolji!

POSLOVNI SUBJEKT


Ukoliko se ne bojite probati nešto novo i nesvakidašnje, npr. slatko-ljutu kombinaciju i sl., ovo je nešto što morate probati. Porcije su ogromne, cijene prihvatljive, a domaćini ljubazni i uljudni. Svakako preporučam!

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična lokacija, preko dana lijepo mjesto za popit kavu a navečer imaju često dobre programe u onom "podrumskom" dijelu. Također plus za art-kino i njegov revival.

POSLOVNI SUBJEKT


to je ulica III. trnjanske ledine br. 30 na karti nije dobro ucrtano

PRONAĐENO REZULTATA: 1600