Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Bipa mi se sviđa zbog svojih akcija i pogodnosti koje pruža. Na akcijama se uvijek mogu naći proizvodi potrebni svaki dan poput praška za rublje, omekšivaća, sredstava za čišćenje, a poseno bitno za nas djevojke, parfemi i šminka nisu izuzetak u akcijama. Prodavačice su odlične, nisu napasne, mogu dobro savjetovati. Mala napomena, ova ocjena odnosi se na Bipinu trgovinu u shopping centru Kvaternik Plaza.

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična i stručna ekipa, smiremna i stripljiva kod svih stomatoloških tretmana.

POSLOVNI SUBJEKT


usluga i cure su ok, ali što se tiče cijena nisu korektni. reklamiraju pranje i feniranje 35 kn, a onda ako vam naprave to i pritisnu dva uvojka peglom naplate 70 kn. prošli put kompliciranija frizura od ove što sam sad napravila još sa pletenicom 50 kn, a sad feniranje i pegla na dva uvojka 70kn

POSLOVNI SUBJEKT


Nova frizura je put do novog posla, nadam se Kreso da su tvoje rijeci istinite...

POSLOVNI SUBJEKT


Nedavno sam imala zadovoljstvo koristiti njihove usluge. Što reći - imaju sve, a što nemaju trude se u najkraćem roku nabaviti. Prilagođeni našim primanjima i susretljivi !

POSLOVNI SUBJEKT


Super mi je kad prolazim kraj Lusha a sve miriše...žao mi je što nije malo više jeftinije...

POSLOVNI SUBJEKT


netočni podaci!!novi telefon je 098 278 324 te adresa primorska 3 a,hvala

POSLOVNI SUBJEKT


Prostor lijepo uređen, a usluga odlična...tete jako simpatične i paze na detalje. Cijene su također u redu.

POSLOVNI SUBJEKT


Odličan kozmetički salon i još bolja usluga. Već godinu dana redovito idem na čišćenje lica, depilaciju i masaže. U principu malo su skuplji, ali se isplati svaka kuna i s tim da redovito daju popuste, tako da se može proći i jeftinije. Kozmetičarke su izrazito ljubazne i komunikativne i zbilja daju sve od sebe da vam udovolje. Ovo je jedan od salona gdje se zbilja možete osjećati dobro. I uvijek dobijem neki tester kremice ili slično, a i proizvodi koje inače rabe su zbilja odlični. Od svih kozmetičkih salona u kojima sam do sada bila ( a bilo ih je puno) ovaj je definitivno najbolji. Preporučila sam ga svojim prijateljicama koje isto dijele moje oduševljenje i preporučujem ga svima koji žele biti lijepi i njegovani i koji svoj novac žele maksimalno iskoristiti jer je to u Pasadeni moguće.

POSLOVNI SUBJEKT


Ovo je zasigurno jedan od najboljih frizerskih salona u Zaprešiću (ako ne i najbolji)! Sve djevojke koje su ovdje zaposlene, baš poput i njegove vlasnice izrazito su ljubazne, te ono što je najvažnije-izrazito dobro znaju i rade svoj posao. Mislim da je ovo jedini frizerski salon iz kojeg sam nakon šišanja izašla sretna i zadovoljna. Svojim dobronamjernim i stručnim sugestijama, mnogo puta su me spasile od mojih katastrofalnih ideja. Salon je također vrlo lijepo uređen, te je sve čisto i uredno. Ako se kojim slučajem nađete u Zaprešiću i zaželite novu frizuru, svakako posjetite ovaj salon jer nećete požaliti!

PRONAĐENO REZULTATA: 3494