Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Bipa mi se sviđa zbog svojih akcija i pogodnosti koje pruža. Na akcijama se uvijek mogu naći proizvodi potrebni svaki dan poput praška za rublje, omekšivaća, sredstava za čišćenje, a poseno bitno za nas djevojke, parfemi i šminka nisu izuzetak u akcijama. Prodavačice su odlične, nisu napasne, mogu dobro savjetovati. Mala napomena, ova ocjena odnosi se na Bipinu trgovinu u shopping centru Kvaternik Plaza.

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična i stručna ekipa, smiremna i stripljiva kod svih stomatoloških tretmana.

POSLOVNI SUBJEKT


usluga i cure su ok, ali što se tiče cijena nisu korektni. reklamiraju pranje i feniranje 35 kn, a onda ako vam naprave to i pritisnu dva uvojka peglom naplate 70 kn. prošli put kompliciranija frizura od ove što sam sad napravila još sa pletenicom 50 kn, a sad feniranje i pegla na dva uvojka 70kn

POSLOVNI SUBJEKT


Nova frizura je put do novog posla, nadam se Kreso da su tvoje rijeci istinite...

POSLOVNI SUBJEKT


Nedavno sam imala zadovoljstvo koristiti njihove usluge. Što reći - imaju sve, a što nemaju trude se u najkraćem roku nabaviti. Prilagođeni našim primanjima i susretljivi !

POSLOVNI SUBJEKT


Super mi je kad prolazim kraj Lusha a sve miriše...žao mi je što nije malo više jeftinije...

POSLOVNI SUBJEKT
 


Online ljekarna se nalazi na web adresi http://www.mojaljekarna.hr/

POSLOVNI SUBJEKT


Odličan izbor novih okvira za dioptrijske naočale te sunčanih naočala. Većinu svjetski poznatih brendova za naočale možete naći na jednom mjestu. Izrazita susretljivost doktora i prodavača. Naime trgovina ima vlastitog okulista koji vas pregleda , odredi dioptriju ako kupujete naočale ili leće ili vam da savjet o najboljim naočalama koje su za vas bilo sunčanim ili dioptrijskim. Pregled se ne naplaćuje, samo se morate prethodno najaviti. Veliki izbor otopina za leće te samih leća. Već 6 godina sam vjerni klijent te namjeravam i ostati.

POSLOVNI SUBJEKT
 


Izuzetno sposobna liječnica s odličnom i simpatičnom sestrom. Vrlo su profesionalne i susretljive unatoč oskudnim financijama i uvjetima "maloga" grada. Humani pristup i zavidna razina znanja.

PRONAĐENO REZULTATA: 3494