Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Oduvijek sam tamo kupovala udžbenike, radne bilježnice, šestare,...ma sve što mi je trebalo od školskog pribora uvijek sam tamo nalazila. Cijene su niže nego u drugim knjižarama, izbor je dobar, stvarno imaju sve. Osoblje je uslužno, ljubazno i svi su uvijek nasmijani!Lijepo je uređeno i čisto. Također, da bi izbjegli gužve na početku školske godine, udžbenike je moguće naručiti i putem interneta i time uštedjeti vrijeme.

POSLOVNI SUBJEKT


Ljubazno osoblje, koje nam dopusti da osim u čitaonici, učimo bilo gdje u knjižnici jer znaju da nam je frka pred ispite! Pohvale :)

POSLOVNI SUBJEKT


Obožavam menzu u SC-u. Pošto su poslodavci počeli kontrolirati na čiji se ugovor radi, ne mogu više vaditi ugovore jer sam izvanredna. :S

POSLOVNI SUBJEKT


Imaju najbolje predstave u gradu, interijer nije nešto luksuzan, i šteta što nije veće...malo je naporno to što se rasproda predstava mjesec dana prije...

POSLOVNI SUBJEKT


Vozila sam kod Ertona, i zadovoljna sam kako me naučio...ipak sam iz prve položila! :) Super je i bilo na predavanjima, rečenica koja nas je pratila kada bi mu dali krivi odgovor: "Tko će prvi od vas završiti na Mirogoju?" :D Hahahah

POSLOVNI SUBJEKT


Iako pomalo subjektivna pcjena, pošto sam bio član te škole, smatram da je ovo najkvalitetnija osnovna škola u Koprivnici. Zgrada na tri kata, kuhinja, dvije male dvorane, jedna velika dvorana. Vanjska igrališta. Odlični nastavnici. Nalazi se u samom centru grada.

POSLOVNI SUBJEKT


Polaznik sam sokrat skole stranih jezika.Mislim da su oni najjeftinija skola stranih jezika koja nudi studentima popuste pri upisu.Ja sam vrlo zadovoljna cijenom,nacinom rada i terminima i lokacija mi je odlicna jer mi je faks blizu i ono sto je super kod ove skole ili bar u mom slucaju sto su grupe polaznika jako male i samim time rad u grupi je laksi.

POSLOVNI SUBJEKT


Mislim da je ovo jedna od najboljih i najkvalitetnijih gimnazija u Zagrebu. Nikada neću požaliti što sam se ovdje upisala.Ako volite učiti i naučiti strane jezike, ovo je pravo mjesto za Vas. No, osim stranih jezika, ovdje ćete steći i odlično znanje iz predmeta poput matematike, fizike, kemije i biologije. Profesori su zaista kvalitetni, te jako dobro podučavaju svoje učenike. Ukoliko imate bilo kakvih problema i pitanja uvijek su spremni pomoći,a i ostali zaposlenici XVI. gimnazije izrazito su ljubazni i susretljivi. Smatram da bi trebalo uložiti malo više novaca u njeno unutarnje i vanjsko uređenje, kako bi izgledala u skladu s mogućnostima koje pruža.

POSLOVNI SUBJEKT


Svim Karlovčanima dobro poznata foto Korana, već je 25 godina prisutna u njihovim životima. Za foto Koranu možemo reći da je spoj tradicije i iskustva u kombinaciji sa najmodernijom tehnikom, a nude usluge fotografiranja događaja, svadbenih svečanosti, krštenja, maturalnih večera, revija, studijsko fotografiranje dokumenata, poza, izrada vizitki, pozivnica, zahvalnica, plakata, banera te usluge fotokopiranja.

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična škola! Od kad pamtim je na glasu kao najteža osnovna u Zgbu i stvarno opravdava to. Profesori su odlični, puno traže no puno te i nauče. Pristupačni su i vrlo dragi. U zadnjih par godina se i okoliš škole, koji je bio stvarno ružan, jako izmijenio raznim akcijama i sada čak i izvana i iznutra škola izgleda jako lijepo. Dvorana za sport je novija, nakon požara prije nekoliko godina, obnovili su je. Stvarno vrhunska škola!

POSLOVNI SUBJEKT


Preferiram u odnosu na Muzej suvremene umjetnosti i ostalih popularnijih... Po mojem mišljenju jedan od najzanimljivijih mjesta u gradu, i to ne samo na Noć Muzeja. Cijena je, kao i u ostalim ovakvim ustanovama, pristupačna (možda čak i ispod stvarne vrijednosti), a zbirke su zanimljive za sve koji žele naučiti više o Zagrebu i njegovoj povijesti.

POSLOVNI SUBJEKT


Najdraže mjesto u Karlovcu, mjesto gdje smo praktički odrasli, učili se odgovornostima, mjesto gdje smo se razvijali kao osobe ... Mislim da je to mjesto koje nitko od učenika koji su pohađali neće moći zaboraviti. Jednostavno treba osjetiti duh škole koja je nedavno proslavila 245.obljetnicu. Ne treba zaboraviti ni na slavnu rečenicu sadašnjeg ravnatelja Damira Mandića koji je izjavio da “Svi velikani koji su sjedili u klupama karlovačke gimnazije podsjećaju da i danas u našim klupama sjede neki budući velikani. “čime u potpunosti dao do znanja budućim karlovačkim gimnazijalcima što se od njih traži, a to je maksimum i ono najbolje.

PRONAĐENO REZULTATA: 2775