Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Kras je nasa najbolja firma. Pogotovo obozavam dorinu coksu od banane. Stvarno imaju puno lijepih slatkisa. Zelim im puno srece i uspjeha i da naprave jos puno slatkisa koji cemo mi slatko pojesti :)))

POSLOVNI SUBJEKT


Obožavam sve Ledo proizvode,ali sladoledi su fenomenalni, nema riječi za opisati okus sladoleda,njamii...

POSLOVNI SUBJEKT


slažem se! odlično rješenje vršne snage koje nam je uštedjelo znatna financijska sredtsva u prošloj godini! :)

POSLOVNI SUBJEKT


Pohvale za njihovu potporu/sponzorstvo 38.Croatia Rally-u...

POSLOVNI SUBJEKT


Obiteljski obrt s dugogodišnjom tradicijom. Usluge kombi prijevoza 0-24h na području cijele Hrvatske! KONTAKT: Vukušić Damir Gračec 10, Zagreb FIKSNI TEL. : 01/4645/923 MOBITEL : 098/286/707 E-MAIL : dambo777@net.hr

POSLOVNI SUBJEKT
 


...prijazni, brzi, visokokvalitetni...

POSLOVNI SUBJEKT


Svim sadašnji i budućim poslovnim partnerima želim uspješan start u Novu poslovnu godinu! :) *radionički nacrti - razrade - dxf-i *konstrukcija strojeva i uređaja *proračuni strojnih dijelova i pogona *kalkulacije i skice za ponude *3D CAD modeliranje *3D print www.prokona.eu

POSLOVNI SUBJEKT


Povoljan i pouzdan pri pružanju usluga montaza,servisa i dr.Preporuka! Pozz;)

POSLOVNI SUBJEKT


Najbolje uredeni kongresni centar u Hrvatskoj po mom misljenju.Najlijepse izgleda,i uvijek vidim najbolje aute i najskuple ispred njega,to sve govori koliko je trazen,jednom sam bio u jednoj sobi unutra,preogromna je i predobro uredena,ima mjesta za sve i jako je ugodna oku,a stolice su udobne.

POSLOVNI SUBJEKT


Solidna zračna luka. S obzirom da nismo velika zemlja ni netreba nam neki preveliki aerodrom. Dosta se lako snalazi na njemu. Pohvalio bi internetske stranice koje osvjezavaju iz minute u minutu te se tako vrlo lako u minutu moze saznati kad koji avion dolazi i slicno.

PRONAĐENO REZULTATA: 2936