Ledo D.D. 


10000 Zagreb, Marijana Čavića 9


KARTAKontakt Namjena
+385 (1) 238 5631 Fax
www.ledo.hr  
ledo@ledo.hr  

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 104 mjeseca

Daleko naaaajbolji sladoledi! Od onih obicnih vocnih bubija i rumenka, kremastih macha i kinga, do velikih kutija quatra! I ne samo sladoledi, već i svi proizvodi od tijesta su im fenomenalni i ukusni, kao i gotova jela i zamrznuta hrana! Nije savršeno ako nije Ledo!


Prije 105 mjeseca

Najbolji sladoled po poštenoj cijeni (nije prejeftin ni preskup). Od smrznutog povrća i ostalih proizvoda imam zamjerku jedino na pommes frittes koji je meni osobno bez okusa. Ostali proizvodi su odlične kvalitete i okusa.


Prije 105 mjeseca

ledo medo!najfiniji sladoledi !jos da nam vrate staru borovnicu di bi im bio kraj!


Prije 105 mjeseca

Najbolji sladoled ikada! I ne samo sladoled, već i svi smrznuti proizvodi su jako ukusni. Malo mi je ona reklama na kojoj ona teta dolazi do zaključka da je smrznuto zdravo...hmmm, nerealna, ne bih se složila s tvrdnjom i malo mi je to bzvz, ali svejedno kad kupujem smrznuto i slatkač, kupujem LEDO :)


Prije 106 mjeseca

Ledoo Medoo =) obožavam sve ledo sladolede, a najviše bubi =) Iako u zadnje vrijeme sam počela jesti i ledo nove savijače, i prefine su =D. A ako kupujem bilo kakve zamrznute proizvode obično potražim one sa Ledo markom.


Prije 112 mjeseca

Obožavam sve Ledo proizvode,ali sladoledi su fenomenalni, nema riječi za opisati okus sladoleda,njamii...


Prije 112 mjeseca

Ledo je super,jedem ga svakog dana, nitko na svijetu mu nije ravan :D


Prije 112 mjeseca

a šta da kažem nego da je najbolji ledo medo kako ga moja kći zove najbolji sladoled imaDa bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »