T.M.G. 98 d.o.o. - MEX CANTINA 


10000 Zagreb, Savska cesta 156


KARTAKontakt Namjena
+385 (99) 216 5465 Mob
+385 (1) 619 2156 Tel
www.mex-cantina.hr Web
info@mex-cantina.hr Email

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Odličan restoran, pravi meksički! Hrana je prefina, ambijent prekrasan, glazba prikladna. Osoblje je super!


Prije 151 mjeseci

Odlična hrana, pristupačne cijene i super osoblje i atmosfera. Atomosferu redovito upotpunjuje meksička muzika ponedjeljkom :)


Prije 151 mjeseci

veliki sam ljubitelj meksicke kuhinje i ovo je vrlo sladak i dobar restoran.Hrana je fina.Atmosfera je odlicna,restoran je uvijek pun iako su cijene nesto vise nego u ostalim meks.restoranima,zamjerke su sto se ponekad dugo ceka dok vas posluze i donesu hranu ali kada probate njihovu chimichangu de pollo zaboravite na sve ostale sitnice !


Prije 152 mjeseci

Ugodan meksički restoran. Hrana je jako fina, inače volim meksičku kuhinju i mogu reći da sam vrlo zadovoljna ponudom specijaliteta koje nude. Atmosfera je ugodna, cijene su pristupačne, osoblje također. Zadovoljna sam i preporučam svima! :)


Prije 152 mjeseci

Odlična hrana,super atmosfera. Koliko su dobri najbolje govori uvijek prepuna Mex cantina uvecer. Cijene su možda malo veće ali ih usluga apsolutno opravdava. Osobito je dobar koncept kada uvecer svira bedn- Mariachi kada se posebno dobra atmosfera napravi. Odlično!


Prije 156 mjeseci

Odlična hrana - vrlo vjerojatno najbolji meksički restoran u Zagrebu. Svakako preporučam svakom ljubitelju meksičke kuhinje!Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »