CAPUCINER VL. BORIS PAVLOVIĆ 


10000 Zagreb, Kaptol 6


KARTAKontakt Namjena
+385 (1) 481 4016 fax
www.capuciner.hr web

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Jedna od boljih pizza sam jeo, a i ostala hrana im je odlična. Taman toliko začina koliko volim. Lijepo je uređen prostor. Osoblje je uvijek vrlo uslužno i ljubazno.


Prije 151 mjeseci

Odlična ponuda i odlična usluga je nešto što čini ovaj restoran ivrsnim. Uz tog bogat tanjur i po mojem ukusu začinjena hrana me uvijek tjera da se vratim u ovaj restoran prekrasnog ambijenta i prihvatljive cijene. sve u svemu preporučam, odličan 5! :)


Prije 151 mjeseci

Odlična pizza, posebno slavonska i druge pikantnije pizze. Često ima i turista, zbog lokacije pa je jako ugodno čak i samo popiti piće u takvom okruženju, uvijek se čuje nešto zanimljivo. Usluga je dobra, a i sama pizzerija ima nešto zagrebačko.


Prije 153 mjeseci

Jako dobra pizzeria. Ponuda hrane je odlična. Vrlo je ukusna i posebna. Jela su začinjena i pripremljena bolje nego u drugim restoranima tako da je nešto viša cijena opravdana. Lokal je lijepo uređen, ima svoj ''štih'' i ugodno je biti tamo. Prostor je uredan i čist. Osoblje je uslužno i ljubazno.Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »