Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Sa sjedištem u Koprivnici, tvrtka koja se primarno bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda jedna je od svijetlijih točaka hrvatskog poduzetništva. U 2007. godini Podravka je ostvarila prihod od 2,672 milijarde kuna što ju čini najvećom hrvatskom prehrambenom tvrtkom ispred Vindije i Dukata. Brand proizvod je Vegeta, univerzalni dodatak jelima koji je kao takav unikat u Europi i svijetu te širi dobar glas o Vegeti duž nemjerljivog područja... Potrebno nam je više ovakvih tvrtki i proizvoda, primoran sam reći!

POSLOVNI SUBJEKT


Daleko najbolja pizzerija u gradu. Hrana odlična, ugođaj odličan, konobari odlični. Jedina zamjerka je to što je van grada. Ako nemate auto, ili ako je zima pa vrijeme nije pogodno za motor/bicikl vrlo je velika mogućnost da necete otici u Kalimero jer je daleko. Uz to, pizzerija nema dostavu pa je zato moja konačna ocjena 4/5.

POSLOVNI SUBJEKT


Jedno od tri, cetri mjesta na koje se može izaći. Ako niste ljubitelj "cajki" onda je to, uz Pub,i jedino mjesto na koje cete htjeti izaci u Koprivnici. Konobari su odlični i susretljivi pa se na piće ne čeka dugo, cijene su uspoređujući sa gradovima poput Zagreba, odlične, veoma pristupačne. Minusi je to što se često vrti ista muzika, pa nakon nekog vremena dosadi stalno slušati isto, a drugi je to što kad je prostor pun, jako je vruće. Sve u svemu vrlo dobro mjesto za izlazak.

POSLOVNI SUBJEKT


Jedan od dva hotela u Koprivnici. Vrlo lijepo ureden. Pristupacne cijene soba. Hrana veoma ukusna. Zamjerka je ta sto je hotel tik uz željeznicki kolodvor pa buka koju stvaraju vlakovi moze smetati goste. sve u svemu solidan hotel.

PRONAĐENO REZULTATA: 15