Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Odlična trgovina s još boljim artiklima. Kozmetika, igračke, prehrambene namirnice, ma apsolutno sve na jednom mjestu, a uz to i pristupačne cijene (posebice čokolade i bombonijere). preporučam Müller trgovinu svima! Samo tako i dalje!!

POSLOVNI SUBJEKT


Kras je nasa najbolja firma. Pogotovo obozavam dorinu coksu od banane. Stvarno imaju puno lijepih slatkisa. Zelim im puno srece i uspjeha i da naprave jos puno slatkisa koji cemo mi slatko pojesti :)))

POSLOVNI SUBJEKT


Oduvijek sam tamo kupovala udžbenike, radne bilježnice, šestare,...ma sve što mi je trebalo od školskog pribora uvijek sam tamo nalazila. Cijene su niže nego u drugim knjižarama, izbor je dobar, stvarno imaju sve. Osoblje je uslužno, ljubazno i svi su uvijek nasmijani!Lijepo je uređeno i čisto. Također, da bi izbjegli gužve na početku školske godine, udžbenike je moguće naručiti i putem interneta i time uštedjeti vrijeme.

POSLOVNI SUBJEKT


Bipa mi se sviđa zbog svojih akcija i pogodnosti koje pruža. Na akcijama se uvijek mogu naći proizvodi potrebni svaki dan poput praška za rublje, omekšivaća, sredstava za čišćenje, a poseno bitno za nas djevojke, parfemi i šminka nisu izuzetak u akcijama. Prodavačice su odlične, nisu napasne, mogu dobro savjetovati. Mala napomena, ova ocjena odnosi se na Bipinu trgovinu u shopping centru Kvaternik Plaza.

POSLOVNI SUBJEKT


Veliki izbor knjiga i multimedije, cijene su kako kod kojeg proizvoda, neke su veće, neke manje, ali sve u svemu super. Što god da vam treba od knjiga, sve se ovdje može nađi. Zaposlenici su uvijek ljubazni i voljni pomoći oko bilo čega što tražite.

POSLOVNI SUBJEKT


Jedno od zanimljivijih mjesta u gradu, specijalizirana trgovina u koju ako jednom uđete, garantirano počinjete eksperimentirati s okusima i aromama... Barem je tako u mojem slučaju.

POSLOVNI SUBJEKT


Kupova sam prije par dana autiće i legiće za mlađeg brata i neke još poklone jer su se neki rođendani u obitelji zaredali i sve sam uspio kupiti u one2play trgovini. Imaju velk izbor bez obzira na spol djeteta pa svakako posjetitie

POSLOVNI SUBJEKT


Kraš je divan, slatkiši slatkiši i još slatkiša. Cijene su prihvatljive, iako uvijek mogu biti manje, prodavačice su super, ugodne i drage, a slatkiši su odlično. Treba se počastiti malo nakon nekog vremena

POSLOVNI SUBJEKT


Ne znam za vas ali ovaj I-style otkad je u ponudu uveo I-pad 2 same pohvale dobija sa svih strana,i gomila zaradu,polako redefinira trziste elektronickom opremom kako u Hrvatskoj,tako i u svijetu XD

POSLOVNI SUBJEKT


Da ima viša ocjena dao bi je. Najbolja Billa ikad, ima sve što mogu zamisliti po dobrim i više nego dobrim cijenama. Stalno sam tamo i često me spašava njihova gotova hrana!

POSLOVNI SUBJEKT


Plodine su naš najbolji domaći trgovački lanac. Imaju stvarno povoljne proizvode...

POSLOVNI SUBJEKT


Smatram kako je "tu me cijene, tu kupujem" apsolutno zasluženo dm-ov slogan. Ovdje su prodavačice uvijek ljubazne i spremne pomoći, a izbor proizvoda i cijene su odlični. Nemam zamjerke.

POSLOVNI SUBJEKT


odličan servis, orginalni dijelovi i kvalitetna usluga

POSLOVNI SUBJEKT


Prodajno servisni centar je izvrsno opskrbljen sa potrošnim materijalom i rezervnim dijelovima. Usluga je vrlo kvalitetna i cjenovno pristupačna.

PRONAĐENO REZULTATA: 3106