KRAŠ d.d. 


10000 Zagreb, Ravnice 48


KARTAKontakt Namjena
+385 (1) 239 6111 Telefon
www.kras.hr  
info@kras.hr  

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Dorina čokolade, ledene kocke, bajadere, griotte, domaćica, napolitanke, kiki bomboni, bananko, tortica... ma gdje stati :) najfinije slastice!


Prije 151 mjeseci

Naš Kraš je najbolji! Glupo mi je što su cijene slične Milki, ali nije bolji od nje :(


Prije 151 mjeseci

Tvrtka sa svojim proizvodima po tradiciji, kvaliteti, a i promociji na našim prostorima može konkurirati gigantima europske proizvodnje čokolada...
Jedan od zaštitiniih znakova hrvatskog gospodarstva!


Prije 151 mjeseci

Domaće je najsladje! Uvijek me razveseli taj miris čokolade čim otvorim vrata... a i slastičarna im je super!


Prije 151 mjeseci

Kraš- moje omiljeno mjesto. Da mogu radila bih u tvornici kraša. Ovo je najdraži dučan djece ali i odraslih. Od prefinih čokolada, bombonjera do bombona. To je raj za svakog tko voli slatkiše. Definitivno preporučam odlazak u Krašev dučan-čokolateriju u Ilici gdje se može popiti ukusna vruća čokolada i pojesti koji dobar komad čokolade.


Prije 151 mjeseci

Domace je ipak domace.Mnogi se zgrazaju kada im kazem da mi je Dorina cokolada draza i finija od Milke,mozda nisam po tom pitanju bas i objektivna jer sam pola zivota provela na Ravnicama i miris cokolade koji se sirio iz Krasa nam je bio svakodnevnica ali Kras slastice su najbolje slastice.Nema osobe koja nije probala poznate Bananko cokoladice ili napolitanke koje su zasigurno obiljezile svako djetinjstvo pa tako i moje.


Prije 152 mjeseci

Najbolji proizvodac slastica u Hrvatskoj. Tradicija i kvaliteta proizvoda govore sami za sebe i najbolja su reklama za Kraš. Nema osobe cije djetinjestvo nisu obiljezile slastice iz Kraša. :)


Prije 152 mjeseci

Super, super, super! Nema čovjeka u Hrvatskoj koji nije barem jednom u zivotu jeo neki od Kraševih proizvoda. Stvarno su odlični! Jedina mala zamjerka je mijenjanje ki-ki bombona- istina sad ima i gumenih bombona i razlicitih okusa ali oni klasični kikiki bomboni u običnoj bijeloj vrećici sa običnim klaunom nacrtanim su ipak bili nešto posebno :)


Prije 153 mjeseci

Svaka čast tvrtki Kraš na tradiciji i kvalitetnim proizvodima kroz sve ove godine, no napose radi obogaćivanja djetinjstava mnogih od nas, jer u tim zlaćanim trenucima naših života kad nam nije bilo potrebnije puno više od jednog "Bananka", Kraš je bio tu!! :D


Prije 159 mjeseci

Kras je nasa najbolja firma. Pogotovo obozavam dorinu coksu od banane. Stvarno imaju puno lijepih slatkisa. Zelim im puno srece i uspjeha i da naprave jos puno slatkisa koji cemo mi slatko pojesti :)))


Prije 159 mjeseci

Kad biraš najbolje, odmah znaš biraš kraš! hihi.. ma kraš je najnajnajbolji lijek za sve pretrpljene boli i slomljena srca. Čokolada čini čuda i vraća u djetinjstvo :)))


Prije 159 mjeseci

Samo slatki i najukusniji komentar imam..KRAS je najslada Hrvatska tvrtka < 3 sa puno tradicije i kvalitetnih proizzvoda koji su i medunarodno priznatiDa bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »