Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


U Nami sam kupivao još dok sam kupnje obavaljao sa mamom, ona je uvijek znala si je što i kad se to kupuje. Danas Nama ima jednu posebnu vrijednost, skoro turističku za Zagreb. Može se kupiti stvarno mnogo toga, samo treba imati vremena. Lokacija se odlične, bile na Kvatriću ili u Ilici, a tete prodavačice su jako drage i uljudne, jako dobro obavljaju svoj posao

POSLOVNI SUBJEKT


obozavam kupovati u HM-u ! To je ducan bas po mom gustu,mozete naci i odjecu za mlade ali i kada vam je potrebno nesto za ozbiljnije prilike,prevladava vise stilova i svatko moze naci nesto za sebe i uvijek su cijene i vise nego pristupacne a tek kada pocnu snizenja ponekad su cijene majica jeftinije nego npr kg mesa!U HM-u se mozete obuci od glave do pete,veliki i mali i po vrlo pristupacnim cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


Zara je odlična trgovina za sve dobne skupine. Odjeća je lijepa i elegantna, trgovci su pristojni i pristupačni. Kako je u zadnje vrijeme otvoreno dosta novih trgovina nema problema sa redovima u kabinama i slično.

POSLOVNI SUBJEKT


Često kupujem u Konzumu i uvijek je gužva. Pohvala za (većinu) K plus proizvoda - povoljni, a ne manjka im kvalitete. Veliki minus je činjenica da su u manjim prodavaonicama razlike u cijeni proizvoda velike naspram onih maxi trgovina - čak do kunu i pol!

POSLOVNI SUBJEKT


Velik izbor sportske opreme, dobra lokacija, ljubazno osoblje. Cijene su malo previsoke, ali ništa pretjerano. Definitivno jedan od boljih dućana sa sportskom opremom.

POSLOVNI SUBJEKT


Odličan market za kupiti piće! Cijene jeftinije po nekoliko kuna od raznih konzuma i slično. Izbor je stvarno velik i mislim da je svakome dovoljan! Djelatnici vrlo uslužni, spremni pomoći i pošteni. Nekoliko je mana- nemaju parking ispred marketa (tj. imaju jedno mjesto koje je za dostavu ali to je najčešće zauzeto), piće im nije ohlađeno često no to samo malo smanjuje generalnu ocjenu.

POSLOVNI SUBJEKT


Najbolja parfumerija u Karlovcu. Velika ponuda parfema, šminke i nakita. Poznati su i po usluzi šminkanja koja je daleko najbolja u gradu, a i najpoznatija. Jedina mala zamjerka su torbe koje su jako skupe, a koje nisu baš najbolje kvalitete. Inače tete koje rade su jako drage. =)

POSLOVNI SUBJEKT


Odlična mesnica, mesari uvijek dobro raspoloženi. Meso se uvijek čini svježe i stvarno im nije cilj prevariti. Super!

POSLOVNI SUBJEKT


Ovaj Lidl je vrlo dobar. Parking je dovoljno velik za sve aute, zaposlenici su dovoljno ljubazni. Problem je što ih je premalo pa tako jedan zaposlenik na cijelu trgovinu je premalo. Super je u Lidlu što su svaki tjedan velike akcije i stvarno se nekada isplati doći do njega. Zamjerka je to što na tim akcijama su uglavnom ograničene količine pa se valjda čim počne akcija toliko ljudi okupi da se rasproda u prvom danu. Sve ostalo vrlo dobro!

POSLOVNI SUBJEKT


Odličan dučan za poklone. Također postali su i renomirana diskografksa kuća, pa sve nove albume možete tamo kupiti. Cijene su dobro. Što se tiče poklona,stvarno ima svega. od društvenih igrica do papira za zamotavanje, sčatkiša, drvenih skulpturica...itd. Osim toga možete kupovati knjige i stripove. Dodatan plus je i internetska stranica na kojoj možete sve pročitati o dučanu. Jedini problem koji umanjuje ocjenu je jako mali prostor. Ako su četri osobe već je "stiskavac" :) Sve u svemu osim večličine prostora, odličan dućan.

POSLOVNI SUBJEKT


Maraska d.d., sa sjedištem u Zadru, hrvatska tvrtka za proizvodnju i prodaju likera, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Zadrov je "brand" kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe, mnogo pohvalnih napitaka je ova tvrtka iznjedrila kroz godine!

POSLOVNI SUBJEKT


Jedan od dva hotela u Koprivnici. Vrlo lijepo ureden. Pristupacne cijene soba. Hrana veoma ukusna. Zamjerka je ta sto je hotel tik uz željeznicki kolodvor pa buka koju stvaraju vlakovi moze smetati goste. sve u svemu solidan hotel.

POSLOVNI SUBJEKT


Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe. Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


Zara je jedan od mojih omiljenih dućana. Nikad nema sličan asortiman kao drugi dučan i to volim kod Zare. Oštre linije krojeva i ozbiljnost koju odjeća ima mi je najdraža odlika Zare. Preporučam ju svima koji trebaju modernu ali malo ozbiljniju odjeću.

PRONAĐENO REZULTATA: 5917