ŠKOLSKA KNJIGA d.d. 


10000 Zagreb, Masarykova 28


KARTAKontakt Namjena
+385 (1) 483 0511 Centrala
+385 (1) 639 4053 fax
+385 (1) 483 0488 tel
www.skolskaknjiga.hr Web

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 89 mjeseci

Školska knjiga je bila moj drugi dom kroz moju osnovnu i srednju školu. Ovdje ćete pronaći sav školski pribor, knjige, bilježnice i sve ostalo što vam je potrebno za početak škole. dugi redovi su jedini problem ove poslovnice ali gužve su sastavni dio početka škole tako da držite živce pod kontrolom.


Prije 90 mjeseci

Ovdje sam uvijek mogla naći sav potreban pribor za školu. Prodavačice su jako ljubazne i uslužne, i sve djeluje jako čisto i uredno. Čista petica!


Prije 90 mjeseci

Oduvijek sam tamo kupovala udžbenike, radne bilježnice, šestare,...ma sve što mi je trebalo od školskog pribora uvijek sam tamo nalazila. Cijene su niže nego u drugim knjižarama, izbor je dobar, stvarno imaju sve. Osoblje je uslužno, ljubazno i svi su uvijek nasmijani!Lijepo je uređeno i čisto. Također, da bi izbjegli gužve na početku školske godine, udžbenike je moguće naručiti i putem interneta i time uštedjeti vrijeme.


Prije 91 mjeseci

Školska knjiga je super. Nije ni čudo da ljudi, kada kupuju knjige za školu ili bilo kakav pribor, se uvijek sjete skolske knjige. Prodavacica odlična, web shop super!


Prije 92 mjeseci

U Školskoj knjizi su dosad uvijek bili izuzetno korektni i uslužni. Najveći plus dajem njihovom web shopu u kojemu knjige možete naručiti skoro u pola cijene, a štedite i vrijeme i novac. Također, sviđaju mi se načini plaćanja koje nude, tako da možete čak i naručiti preko web shopa, a doći osobno po ono što ste naručili ako ne želite plaćati dostavu.Zapravo po tome nema uopće smisla dolaziti u Školsku knjigu ako prethodno niste naručili u web shopu, iako nije sve u pola cijene i slično, ali svakako prvo treba pogledati u web shop da ne bi bacili novac uzalud. Pošiljke stižu vrlo brzo, ako ste u Zagrebu ili okolici to je obično za 2 dana. Prodavači su inače vrlo ljubazni i od velike pomoći.Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »