Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Godinama sam bila članicom ove knjižnice, još od malih nogu, pa nisam nikad razmišljala o ocjenjivanju iste. (Da budem preciznija, odjel Bol-Plokite) Kada sve skupa zbrojim i oduzmem, uvijek sam nalazila knjige i literaturu koja mi je trebala, tete koje su radile tamo nikad nisu stvarale probleme oko par dana zakasnine, sve super. Doduše sada i ne znam baš bi li našla tu neku literaturu koja me zanima, ali za ono vrijeme dovoljan je bio R.L.Stine.

POSLOVNI SUBJEKT


Tokom tjedna mogu se pogledati predstve akutualnog sadržaja koje često glume mladi poznati glumci. Cijene ulaznica prihvatljive. Studenti uz predočenje x-ice mogu kupiti kartu već od 20 kn.

POSLOVNI SUBJEKT


U TIJEKU SU UPISI... TEČAJEVI ZA STRANE JEZIKE I INFORMATIKU POČINJU ZA DVA TJEDNA!!! POPUST 20%, MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA!!!

POSLOVNI SUBJEKT


Muzej na odličnoj lokaciji, a vrlo pristupačan i cijenom. Iskustvo razgledavanja vrlo ugodno, a savršeno je ako želite usred žurbe i stresa grada pobjeći u prošlost.

POSLOVNI SUBJEKT


S obzirom da sam bivši učenik, mislim da mogu realno procjeniti tu gimnaziju. Što se tiče izgleda same ginazije okoliša i slično- nije baš nesto, stara zgrada, potrgane rolete,puno opušaka pljuvački i slično. Oduvijek je poznata u Zgu kao 'najlosija gimnazija u Zgu'. No to naravno nije tako. Ako ti želiš nauciti ti ces i nauciti u toj gimnaziji. Najbolji pokazatelj je to što uglavnom 80ak posto ljudi iz generacije se ipak upiše na faks od cega vise od pola na onaj koji želi. Profesori su često i prestrogi pa o tome se netreba ni raspravljati. Istina je da neki profesori jednostavno nisu kompetentni voditi uopce nastavu, no smatram kako je toga svugdje. Jedina velika razlika, po meni, u nekim top gimnazijama i u ovoj je odnos profesora prema ucenicima. Vrlo često su i nervozni i ne odnose se prema učenicima kako bi trebali, što se u top gimnazijama ne događa. No osim toga sve je vrlo vrlo vrlo dobro :)

POSLOVNI SUBJEKT


Nudi zanimljiv sadržaj! Povremeno uz stalnu postavu moguće je posjetiti i radionice koje se održavaju najčešće na godišnjice velikih izuma ili rođenja važnih znanstvenika, što je za svaku pohvalu!

POSLOVNI SUBJEKT


PS3 igre ... PSN bonovi ... kvalitetna usluga samo da su cijene malo niže i bili bi odlični

POSLOVNI SUBJEKT


Učenje i zabava na jednom mjestu. Sve je lijepo, uredno i prostrano, a za opuštanje tu ej i 5. kat. Jedina primjedba zloj knjižničarki na prvo katu.

POSLOVNI SUBJEKT


Dvorana mi se čini poprilično malenom za grad kao što je Zadar, ali ozvučenje je dosta dobro i estetski sve djeluje poprilično efektno, posebno kada se pozornica malo uredi.

POSLOVNI SUBJEKT


Muzej s odličnom zbirkom i smpatičnim čovjekom na recepciji(tečno govori francuski i engleski što je odlično i neophodno za jednu tako značaju instituciju). Velika zamjerka zbog nepostojanja sajta u 21.stoljeću kad i najmanje zagorsko selo ima svoju stranicu. Cijena ulaznice je dosta visoka, ali s obzirom na ponuđeno se isplati.

POSLOVNI SUBJEKT


Bilo bi za svaku pohvalu kad bi vodstvo muzeja poradilo na inovacijama i promociji muzeja, ne samo u turističko doba godine.

POSLOVNI SUBJEKT


Najveća poslovnica Zagrebačke banke, ujedno i njihovo sjedište... IAko je organizacija po mom mišljenju loša, jer se gotovo uvijek čeka u redovima I po nekoliko sati, moram pohvaliti jako lijepo i ugodno uređenje i pre udobnu čekaonicu!

POSLOVNI SUBJEKT


Izuzetno ne zanimljivo (reprize serija, stare emisije, zanimljive ukinute), sve upravljano politikom. Tu i tamo Dnevnik sa Šprajcom zna biti zanimljiv ili Nedjeljom u 2, ali ostalo je KOMA!

POSLOVNI SUBJEKT


Dobra lokacija, lijepo uređen prostor i uljudni djelatnici. Ali zato previsoka cijena članarine od 80 kn (ako u međuvremenu još nije porasla), plaćanje 'najma' za svaku podignutu knjigu i ogromne zakasnine.

POSLOVNI SUBJEKT


Najiskrenije govoreći, ova knjižnica je najveći kaos koji sam ikada vidjela. Naime radno vrijeme u praksi ne postoji, u koje god vrijeme dođem u tu knjižnicu ona je zatvorena, a na vratima piše neka loša isprika. Tu i tamo mi se posreći i unutra zateknem neke cure koje (pretpostavljam) nisu ondje službeno zaposlene ali stoje u tom neredu i komentiraju stanovnike Novalje i okolice. Unutrašnjost izgleda kao da je onuda prišao tornado, dakle knjige nisu posložene po abecednom redu, a djelatnice nisu baš raspoložene za pomoć oko pronalaska određene knjige. Jedina pozitivna stvar koja mi pada na pamet je lokacija.

PRONAĐENO REZULTATA: 2774