Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Uvijek nasmijane ,uvijek raspoložene, sa osmjehom na licu primaju mušterije te sa puno ljubavi rade .... Uđeš kao jedan izađeš kao drugi čovjek ... Bravo i same pohvale

POSLOVNI SUBJEKT


Definitivno najbolja usluga u gradu po omjeru uloženo-dobiveno! Preporuka!

POSLOVNI SUBJEKT


Ne kupujem tako često ovdje, više idem u dm ili u Bipu, iako ni kozmo nije loš. Imaju akcije srijedom pa se tada isplati otići. Trebali bi se malo više angažirati poput ovih koje sam navela, možda više reklama na tv-u ili newslettera, konkurirati s popustima i tako.

POSLOVNI SUBJEKT


Takvi tipovi frizerskih salona su za starije gospođe...

POSLOVNI SUBJEKT


Osoblje je profesionalno i pristupačno (ako izuzmemo djelatnice na porti), doktori znaju kako pristupiti pacijentu i trude se objasniti sve potrebno. Medicinske sestre su u glavnom pristupačne i trude se obaviti svoj dio posla što bolje. To se posebno odnosi na otorinu.

POSLOVNI SUBJEKT


Dobra usluga ali cijene su užasne. Preskupi su. Plus je što zapošljavaju mlade radnice i prijavljuju im uredno mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ali osobni dohodak tih istih mladih radnica je mizeran, pa zna iznositi i po 700 kuna mjesečno dok je potpisano na 2100 HRK.

POSLOVNI SUBJEKT


Ne želim generalizirati, ali gotovo uvijek za vrijeme čekanja stomatološkog pregleda barem jedna stomatologinja "napravi scenu", većina je ljubazna, ali ima ih nekoliko koje se konstantno verbalno obračunavaju s ljudima koji čekaju pregled. Razumijem da su pod stresom, ali trebale bi u svakom trenutku biti profesionalne.

POSLOVNI SUBJEKT


Stalna sam stranka u Konzumu u Novigradu, osoblje je super, izbor naročito vića i povrća bi mogao biti i mnogo bolji. Imam jednu primjedbu, nikako da nađem odgovornu osobu za reklamaciju, samo me šetaju. Na ulaznim vratima več danima piše da je radno vrijeme od 07,00 ujutro a u stvari je od 08,00, na moju primjedbu nema reakcije, izgleda da se odgovornim osobama slatko j..be, važno da primaju veliku plaću i čaškaju muda. Gospodo direktori, izvadite guzice iz fotelja i spustite se na teren, pokušajte zaraditi barem dio plače.

POSLOVNI SUBJEKT


EMAIL ADRESA NIJE TOČNA ... OVA JE TOČNA dr.med.soltysik.ordinacija@gmail.com

POSLOVNI SUBJEKT


Jedan od lošijih birceva u gradu, sve prepuno dječurlije subotom navečer i sl... ali nažalost jedno od rjeđih mjesta u gradu koje radi u kasnijim satima

PRONAĐENO REZULTATA: 3494