Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Jedina ljekarna u kojoj kupujem tekućinu za leće i Nuxe ulje za tijelo. Najčešće idem u Avenue Mall, gdje su prodavačice izrazito ljubazne i uvijek će vam pomoći i dati savjet .Često vam poklone testere,a i informiraju vas i o novitetima. Veliki plus je i skupljanje bodova, naime; za svakih potrošenih 70 kuna dobijete jednu naljepnicu, a čim skupite njih 10 ostvarujete 10 % popusta na sljedeću kupnju. Ako mene pitate to je dolično ,jer nisam čula ni da jedna druga ljekarna ima slične akcije.

POSLOVNI SUBJEKT


Ovo je biljna drogerija u kojoj možete dobiti stručan savjet. Djelatnice su veoma uslužne, saslušat će vas i pokušati vam pomoći. Također, voljne su dati testere preparativne kozmetike odnosno krema i sl. U drugim ljekarnama i drogerijama ne vole ili ne žele (tko bi znao zašto) davati testere. Tako da možete prvo probati nešto i vidjeti da li vam odgovara i tek onda kupiti. Lavanda Mia nudi kvalitetne proizvode - od posve biljnih do medicinskih. Ponuda je stvarno zadovoljavajuća. Cijene su kao i u drugim drogerijama, možda malo niže. Ovu drogeriju sam otkrila tek nedavno, i od tad je među mojim favoritima!

POSLOVNI SUBJEKT


netočni podaci!!novi telefon je 098 278 324 te adresa primorska 3 a,hvala

POSLOVNI SUBJEKT


Prostor lijepo uređen, a usluga odlična...tete jako simpatične i paze na detalje. Cijene su također u redu.

POSLOVNI SUBJEKT


Odličan kozmetički salon i još bolja usluga. Već godinu dana redovito idem na čišćenje lica, depilaciju i masaže. U principu malo su skuplji, ali se isplati svaka kuna i s tim da redovito daju popuste, tako da se može proći i jeftinije. Kozmetičarke su izrazito ljubazne i komunikativne i zbilja daju sve od sebe da vam udovolje. Ovo je jedan od salona gdje se zbilja možete osjećati dobro. I uvijek dobijem neki tester kremice ili slično, a i proizvodi koje inače rabe su zbilja odlični. Od svih kozmetičkih salona u kojima sam do sada bila ( a bilo ih je puno) ovaj je definitivno najbolji. Preporučila sam ga svojim prijateljicama koje isto dijele moje oduševljenje i preporučujem ga svima koji žele biti lijepi i njegovani i koji svoj novac žele maksimalno iskoristiti jer je to u Pasadeni moguće.

POSLOVNI SUBJEKT


Ovo je zasigurno jedan od najboljih frizerskih salona u Zaprešiću (ako ne i najbolji)! Sve djevojke koje su ovdje zaposlene, baš poput i njegove vlasnice izrazito su ljubazne, te ono što je najvažnije-izrazito dobro znaju i rade svoj posao. Mislim da je ovo jedini frizerski salon iz kojeg sam nakon šišanja izašla sretna i zadovoljna. Svojim dobronamjernim i stručnim sugestijama, mnogo puta su me spasile od mojih katastrofalnih ideja. Salon je također vrlo lijepo uređen, te je sve čisto i uredno. Ako se kojim slučajem nađete u Zaprešiću i zaželite novu frizuru, svakako posjetite ovaj salon jer nećete požaliti!

POSLOVNI SUBJEKT


Ukratko, studio za manikuru i njegu noktiju Nina, jedan je od najboljih u Splitu. Teta Đurđa (vlasnica) je vrlo pedantna i ugodna osoba, kvaliteta je zagarantirana a i društvo je ugodno. Poznato mi je da su mnogi splitski celebovi tamo česte mušterije, što govori samo za sebe. Cijene su, unatoč tome, vrlo pristupačne. Čista petica.

PRONAĐENO REZULTATA: 3494