KOZMO D.O.O. 


10000 Zagreb, Savska cesta 182


KARTA


Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Ne kupujem tako često ovdje, više idem u dm ili u Bipu, iako ni kozmo nije loš. Imaju akcije srijedom pa se tada isplati otići. Trebali bi se malo više angažirati poput ovih koje sam navela, možda više reklama na tv-u ili newslettera, konkurirati s popustima i tako.


Prije 148 mjeseca

Jedna od najpovoljnijih drogerija. Primam njihove newslettere i stvarno daju mogućnosti za dosta popusta, što je uvijek dobrodošlo :) Osoblje ljubazno i uslužno.


Prije 148 mjeseca

Kozmo srijede su odlicna stvar,ali nazalost u mom dijelu grada nema nijedne Kozmo prodavaonice pa u Kozmo navratim samo srijedom kada su akcije inace sve ostale proizvode mogu kupiti po istim cijenama u ostalim blizim trgovinama poput DM ili Mullera.


Prije 149 mjeseca

Smatram da su Kozmo prodavaonice dosta dobre i imaju dobru ponudu... ovisno o stvari koju tražite, imaju bolji izbor i od dm-a i bipe. Nikada nisam imala neugodnih iskustava s prodavačima, naprotiv, uvijek su bili ljubazni. Također pohvaljujem Kozmo srijedu. Mislim da je to odličan način da se privuku kupci jer tada uvijek nude određene proizvode po zaista nižim cijenama.


Prije 149 mjeseca

Često imaju razne akcije i sniženja pa se isplati kupovati tamo. Cijene su prihvatljive, čini mi se čak da je Kozmo i jeftiniji od dm-a, no ponuda proizvoda je sve lošija i lošija. Ne znam da li je pred zatvaranjem pa možda zbog toga jer sam primjetila da su zatvorene prodavaonice u Vlaškoj, Tkalčićevoj, Sopotu, ... Djelatnice su ljubazne i nenametljive. Prostor je čist i uredan.


Prije 149 mjeseca

U Kozmo ne idem tako često kao u Müller, ali slažem se da su Kozmo srijede odlična stvar. Veliki izbor kozmetičkih proizvoda po znatno nižoj cijeni obično rezultira nesnosnim gužvama, ali izdrži se. Druga stvar zbog koje volim Kozmo su labela koja se ne mogu naći ni u jednoj drugoj trgovini. =)


Prije 151 mjeseci

Iako sam vjerna dm-u, volim ponekad otići i do kozma. Kozmo srijede su pun pogodak.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »