Komentari andrea "endria" k.



Zagreb

Kozmo srijede su odlicna stvar,ali nazalost u mom dijelu grada nema nijedne Kozmo prodavaonice pa u Kozmo navratim samo srijedom kada su akcije inace sve ostale proizvode mogu kupiti po istim cijenama u ostalim blizim trgovinama poput DM ili Mullera.


Zagreb

Naljbolji fast food u Zg,pogotovo nakon nocnog izlaska za okrijepiti i vratiti snagu i krenuti dalje u nove pohode po zagrebackim klubovima:D


Zagreb

obozavam kupovati u HM-u ! To je ducan bas po mom gustu,mozete naci i odjecu za mlade ali i kada vam je potrebno nesto za ozbiljnije prilike,prevladava vise stilova i svatko moze naci nesto za sebe i uvijek su cijene i vise nego pristupacne a tek kada pocnu snizenja ponekad su cijene majica jeftinije nego npr kg mesa!U HM-u se mozete obuci od glave do pete,veliki i mali i po vrlo pristupacnim cijenama.


Zagreb

Knjiznica kojoj jedino zamjeram odjel za ucenje,mislim da bi bilo lijepo da je malo veci jer se stvaraju guzve u vrijeme ispitnih rokova .Ostalo je sve za peticu! Osoblje vrlo ljubazno,i veliki plus jedna od rijetkih knjiznica koja ima toalet.


Zagreb

veliki sam ljubitelj meksicke kuhinje i ovo je vrlo sladak i dobar restoran.Hrana je fina.Atmosfera je odlicna,restoran je uvijek pun iako su cijene nesto vise nego u ostalim meks.restoranima,zamjerke su sto se ponekad dugo ceka dok vas posluze i donesu hranu ali kada probate njihovu chimichangu de pollo zaboravite na sve ostale sitnice !


Zagreb

ledo medo!najfiniji sladoledi !jos da nam vrate staru borovnicu di bi im bio kraj!


Zagreb

Nisam nesto pretjerano odusevljena Zarom i to iz vise razloga.Cijene su malo previsoke jer ne opravdavaju kvalitetu,kada krenu snizenja prevelike su guzve i ono sto je mozda i nekome na zadnje mjestu kabine su vrlo prljave.


Zagreb

Odlican sladoled,kolaci kako koji a cijene i vise nego pristupacne.Ono sto mi se posebno svida kod vinceka sto ima toliki izbor okusa i boja i raznoraznih vocnih i cokoladnih kupova za male i velike.Radno vrijeme je za svaku pohvalu,super je sto ako se zazelite u 21h eh da mi je nesto slatko i jos uvijek stignete navratiti do vinceka na fini sladoled i svjeze kolace.Vinceku bih dala da mogu desetku!


Zagreb

Obozavam DM jer mi nijedna trgovina nema ovoliko bogat i raznovrstan asortiman kozmetike i ostalih kucnih potrepstina.Najvise me veseli sto je 90% proizvoda u DM iz EU a time je odmah i kvaliteta samih proizvoda bolja.Minus su prevelike guzve pogotovo u poslijepodnevnim satima.


Zagreb

KIC je kafic u kojem kada sam u 'centru' najcesce pijem kavu.Cijene supristupacne,prostor i ambijent je savrsen,vrlo lezerna skoro pa kucna atmosfera i uvijek mozete naici na prekrasne fotografije i izlozbe koje se cesto odrzavaju u kicu,tako da uz fini caj mozete i ostati na izlozbi.


Zagreb

Domace je ipak domace.Mnogi se zgrazaju kada im kazem da mi je Dorina cokolada draza i finija od Milke,mozda nisam po tom pitanju bas i objektivna jer sam pola zivota provela na Ravnicama i miris cokolade koji se sirio iz Krasa nam je bio svakodnevnica ali Kras slastice su najbolje slastice.Nema osobe koja nije probala poznate Bananko cokoladice ili napolitanke koje su zasigurno obiljezile svako djetinjstvo pa tako i moje.


Zagreb

Vrutak je najbolji ducan kada vam organizirate feste pa vam treba poveca kolicina sto alkoholnih sto gaziranih pica te grickalica koje dolaze uz to. Cijene i vise nego povoljne,izbor vina fantastican kao i ostalih pica.Iako je ducan dosta uzak nikada nema guzve i mozete i miru sve obici i uvijek ce vam netko od osoblja pomoci sto u odabiru sto u transportu do auta i sl.


Zagreb

Location,location ,location!Mislim da ovom klubu najvise pogoduje odlicna lokacija i kada kazem lokacija ne mislim samo na prostor u samom sredistu grada nego i na prostor u kojem se nalazi klub.Kada udete u klub imate osjecaj kao da ulazite u neciji stan sto stvara dojam vrlo intimne atmosfere.Muzika je odlicna,cijene su okej ali ono cega fali je podij za plesanje i veca garderoba ali to je ionako vise manje problem kod svakog kluba.Takoder u pepermint mozete doci i preko dana i popiti caj,kavu ili sokic.


Zagreb

Najbolja ponuda gumenih bombona i igracaka!Cijene najpovoljnije i uvijek imaju robe u zalihama sto vecina trgovina ne pazi na takve stvari.


Zagreb

Korektan klub,lokacija i vise nego odlicna.Guzve su uobicajena pojava za ovakav klub.Cijene su astronomske na to se trebate pripremiti.


Zagreb

Kada udete u restoran pomislite da ste fulali ulaz jer je prostor ureden kao piratski brod i posluzuju vas pirati! ne pravi naravno ! Hrana je u ovom restoranu preukusna,porcije su ogromne i izdasne,cijene vrlo prihvatljive.Jedine zamjerke su sto je restoran premali i premracan jer se nalazi u podrumu pa time ne privlaci bas puno gurmana ali hrana je i vise nego ukusna.


Zagreb

Ducan u kojeg kada udete izadete za nekoliko sati jer nemozete uci u algoritam i pogledati samo jednu stvar jos ce vam sto njih zapeti za oko i vjerojatno cete zavrsiti na blagajni s najnovijim povoljnim bestselerom ili nekom odlicnom kuharicom.Obozavam izgubiti vrijeme u algoritmu i nikada mi nije zao potrosenog vremena provedenog tamo.Odlican izbor knjiga ,cd,igrica i svega ostalog.Cijene vrlo pristupacne ,lokacija i radno vrijeme takoder i vise nego zadovoljavajuci.


Zagreb

Polaznik sam sokrat skole stranih jezika.Mislim da su oni najjeftinija skola stranih jezika koja nudi studentima popuste pri upisu.Ja sam vrlo zadovoljna cijenom,nacinom rada i terminima i lokacija mi je odlicna jer mi je faks blizu i ono sto je super kod ove skole ili bar u mom slucaju sto su grupe polaznika jako male i samim time rad u grupi je laksi.


Zagreb

Oobzavam Lush! Odlicna prirodna kozmetika,koja nije testirana na zivotinjama sto je meni vrlo bitno ,moze se naci za svakoga ponesto i po razumnim cijenama s obzirom da je sve prirodno!


Zagreb

Veliki izbor ,vjerojatno i najbolji izbor za speceraj,osim raznih stranih marki nude i nase hrvatske i pristupacnije cijenovne proizvode.Lokacije Konzum ducana su uglavnom odlicne kao npr onaj na tramvajskoj stanici na Kvatricu gdje je ljudima prakticno jer mogu usput na putu do doma ili posla kupiti si gablec ili speceraj .Ono sto Konzum cini jedinstvenim je sto on jedini ima i omogucenu online kupovinu.