Komentari adrijana "aah" h.



Zagreb

Zara je odlična trgovina za sve dobne skupine. Odjeća je lijepa i elegantna, trgovci su pristojni i pristupačni. Kako je u zadnje vrijeme otvoreno dosta novih trgovina nema problema sa redovima u kabinama i slično.


Zagreb

Učenje i zabava na jednom mjestu. Sve je lijepo, uredno i prostrano, a za opuštanje tu ej i 5. kat. Jedina primjedba zloj knjižničarki na prvo katu.


Zagreb

Stara sava je odlična pizzeria u blzini studenstkog doma. Cijene su ok, a hrana odlična. Što god da naručili možete uzeti besplatnu salatu i odabrati talijanski ili francuski dressing. Jedina primjedba bi bila upućena interijeru koji i nije baš nešto savršen i prikladan.


Zagreb

Interspar mi je definitivno najdraže mjesto za kupnju. Jeftin je, ponuda je velika ( veliki izbor domaćih i stranih marki). Jedino što me smeta su gužve na blagajnama-


Zagreb

U dm zbog navike odlazim češće nego u neke druge drogerije iako mislim da rjeđe imaju akcije i sniženja. Na svu sreću, izvlači ih dm kartica za bodove. No najviše me smetaju prodavačice koje se prema kupcima odnose kao prema potencijalnim kradljivcima.


Zagreb

Konzumove trgovine me nikada nisu oduševljavala. Redovi su predugi, blagajnice prespore, a cijene previsoke. Najgori mi je dio sa pekarskim proizvodima u kojem nikada nisam vidjela ništa svježe.


Zagreb

Dosta dobra pekara sa puno izbora. Jedini problem su gužve u sitnim jutarnjim satima i sendviči koji nisu uvijek svježi, ali kad nemaš izbora i to je ok.


Zagreb

Vincek mi je definitivno najdraža slastičarnica. Odlični sladoledi i torta od nugata. Jedino me smetaju prevelike gužve kada moraš stajati sa kolačima u jednoj ruci i čašom u drugoj i čekati da netko oslobodi mjesto.


Zagreb

Previsoke cijene za lošu kvalitetu i kvantitetu. Jedino pozitivno je što pekara izgleda čisto uredno.


Zaprešić

Što god neki govorili, meni je Westgate najdraži shopping centar. Prostran je i izbor je velik, nikada nema gužvi i ima dovoljno pekara i kioska na svakom koraku :)


Zagreb

Ova poslovnica Zagrebačke banke mi je najbliža, a ujedno i najdraža.Ponekad znaju biti gužve, ali nema veze jer vas uvijek dočekaju ljubazni bankari.


Zagreb

Bershka je odlična trgovina za mlade. Izbor je velik, a cijene pristupačne. U tgovini je opuštena atmosfera, a izbor glazbe je odličan. Osim toga, česta su i sniženja na kojima se za malo novca mogu kupiti odlične stvari.


Slavonski Brod

Odlično mjesto za izlaske ili popodnevnu kavu sa odličnom glazbom. Problem je jedino prostor i novi DJ i njegov techno.


Zagreb

Prava mala simpatična knjižnica. A za učenje tu je i studijska čitaonica.


Slavonski Brod

Dobra lokacija, lijepo uređen prostor i uljudni djelatnici. Ali zato previsoka cijena članarine od 80 kn (ako u međuvremenu još nije porasla), plaćanje 'najma' za svaku podignutu knjigu i ogromne zakasnine.


Zagreb

Odlična pizza (posebno slavonska), ali prespora dostava.


Zagreb

Iako sam vjerna dm-u, volim ponekad otići i do kozma. Kozmo srijede su pun pogodak.


Zagreb

Iako izgleda jako stručno i lijepo, ovo je najgora kopirnica u kojoj sam bila. Djelatnici su spori, neljubazni i nespretni. Ne znam jesam ja imala tu nesreću i došla u pogrešno vrijeme ili je uvijek tako, u svakom slučaju ne vraćam se tamo.


Zagreb

TELE 2 je puno jeftiniji i pošteniji od nekih na ovim područjima uspješniji operatera. Već par godina sam njih korisnik i nisam imala veće primjedbe.