Gallery club 


10000 Zagreb, Jarunska obala


KARTAKontakt Namjena
+385 (99) 444 2444 Mob
www.gallery.hr  
e-mailinfo@gallery.hr  

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Korektan klub,lokacija i vise nego odlicna.Guzve su uobicajena pojava za ovakav klub.Cijene su astronomske na to se trebate pripremiti.


Prije 151 mjeseci

Najjbolje mjesto u Zagrebu za izaći ako volite stranu glazbu! Odličan provod je zagarantiran! Prostor je otmjeno i jednostavno uređen, osoblje je ljubazno i korektno. Cijene pića su sasvim pristojne. S obzirom na to kakve sve ''rupe'' iliti jako loše uređeni lokali imaju jednake cijene kao ovaj klub, u Galleryu mi nikada nije žao potrošiti svoj novac.


Prije 151 mjeseci

Odlicno i lijepo uređen klub. Sam prostor stvara odlican ambijent, ali mi se ne svida muzika koja se pušta tamo. Obicno su velike guzve, a i o ecu bi se moglo raspravljati. Loše iskoristen odlicno ureden prostor :)


Prije 151 mjeseci

Klub je zaista lijepo uređen i super mi je glazba koja se ovdje pušta. Smatram da bi wc mogao biti puno ljepše uređen i malo veći. Također konobari i nisu baš najljubazniji, pa bi mogli poraditi i na tome, a i cijene su dosta visoke. Sve u svemu, ovo je dobro mjesto za izaći i dobro se zabaviti.


Prije 151 mjeseci

U par navrata sam bila u Galleriju i iskreno nije mi se baš svidjelo. Ambijent je ugodan, lokacija je dobra jer je blizu studentskog doma, ali je obično gužva, a i glazba koju puštaju nije po mom ukusu.


Prije 153 mjeseci

Moje omiljeno odredište za noćne izlaske, lijepo uređen prostor uz simpatičnu ekipu koja ga vodi. Gallery je jedan od rijetkih klubova u Zagrebu koje posjećujem konstantno, glazba mi najviše odgovara a zabava je, uz mnoge evente koji su organizirani, zagarantirana. Prostor je simpatično uređen, nekad zna biti prevelika gužva ali preživi se. Lokacija je izvrsna, a i nalazi se relativno u blizini mog doma pa sam tamo za par minuta. Jedino što mislim da nije baš potrebno u cijeloj priči su ultra golišave plesačice no toga ima svugdje, pa tko voli nek izvoli. Ostalo prolazi.Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »