Gallery club 


10000 Zagreb, Jarunska obala


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (99) 444 2444 Mob
www.gallery.hr  
e-mailinfo@gallery.hr  

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Moje omiljeno odredište za noćne izlaske, lijepo uređen prostor uz simpatičnu ekipu koja ga vodi. Gallery je jedan od rijetkih klubova u Zagrebu koje posjećujem konstantno, glazba mi najviše odgovara a zabava je, uz mnoge evente koji su organizirani, zagarantirana. Prostor je simpatično uređen, nekad zna biti prevelika gužva ali preživi se. Lokacija je izvrsna, a i nalazi se relativno u blizini mog doma pa sam tamo za par minuta. Jedino što mislim da nije baš potrebno u cijeloj priči su ultra golišave plesačice no toga ima svugdje, pa tko voli nek izvoli. Ostalo prolazi.


Prije 150 mjeseci

U par navrata sam bila u Galleriju i iskreno nije mi se baš svidjelo. Ambijent je ugodan, lokacija je dobra jer je blizu studentskog doma, ali je obično gužva, a i glazba koju puštaju nije po mom ukusu.


Prije 149 mjeseca

Klub je zaista lijepo uređen i super mi je glazba koja se ovdje pušta. Smatram da bi wc mogao biti puno ljepše uređen i malo veći. Također konobari i nisu baš najljubazniji, pa bi mogli poraditi i na tome, a i cijene su dosta visoke. Sve u svemu, ovo je dobro mjesto za izaći i dobro se zabaviti.


Prije 149 mjeseca

Odlicno i lijepo uređen klub. Sam prostor stvara odlican ambijent, ali mi se ne svida muzika koja se pušta tamo. Obicno su velike guzve, a i o ecu bi se moglo raspravljati. Loše iskoristen odlicno ureden prostor :)


Prije 149 mjeseca

Najjbolje mjesto u Zagrebu za izaći ako volite stranu glazbu! Odličan provod je zagarantiran! Prostor je otmjeno i jednostavno uređen, osoblje je ljubazno i korektno. Cijene pića su sasvim pristojne. S obzirom na to kakve sve ''rupe'' iliti jako loše uređeni lokali imaju jednake cijene kao ovaj klub, u Galleryu mi nikada nije žao potrošiti svoj novac.


Prije 148 mjeseca

Korektan klub,lokacija i vise nego odlicna.Guzve su uobicajena pojava za ovakav klub.Cijene su astronomske na to se trebate pripremiti.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »