Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


U ovaj dućan redovito idem u kupovinu za svog psića. Ponuda hrane, poslastica, igračaka, krevetića i robice je odlična. Tu se mogu kupiti i ribice, kunići, hrčci, kanarinci, papige, činčile, ... Cijene su niže nego u ostalim pet shopovima. Kupnjom se skupljaju naljepnice i ostvaraju određeni popusti. Životinje također mogu ući s vama u dućan i unatoč tome, sve je čisto i uredno. Ovaj Pet centar ima i malu ljekarnu u kojoj možete dobiti stručan savjet za svoju životinjicu potpuno besplatno.

POSLOVNI SUBJEKT


Postovani, zainteresovani smo za suradnju sa vasom agencijom. Vasim klijentima iz Rusije nudimo kompletne usluge i mogucnost investiranja ili partnerstva kod ulaganja u nekretnine u Bosni i Hercegovini. Vise informacija na www.europlac-nekretnine.com Srdacan pozdrav, M. Pehlic, Mob. +387 62 338 200

POSLOVNI SUBJEKT


Malo smotana ekipa, ali odrade svoj posao i naplate po pristojnim cijenama. Ukoliko trebate neke staklarske radove - preporučam!

POSLOVNI SUBJEKT


ako trebate majstore za centralno, nečete požaliti nazovite termosistem d.o.o. sračinec. brzi, kvalitetni i pošteni to je danas teško naći. čestitam majstori. odgovorno tvrdima da su pravi radili su kod mene:) dragutin

POSLOVNI SUBJEKT


Odličan dučan za poklone. Također postali su i renomirana diskografksa kuća, pa sve nove albume možete tamo kupiti. Cijene su dobro. Što se tiče poklona,stvarno ima svega. od društvenih igrica do papira za zamotavanje, sčatkiša, drvenih skulpturica...itd. Osim toga možete kupovati knjige i stripove. Dodatan plus je i internetska stranica na kojoj možete sve pročitati o dučanu. Jedini problem koji umanjuje ocjenu je jako mali prostor. Ako su četri osobe već je "stiskavac" :) Sve u svemu osim večličine prostora, odličan dućan.

POSLOVNI SUBJEKT


Povoljan i pouzdan pri pružanju usluga montaza,servisa i dr.Preporuka! Pozz;)

POSLOVNI SUBJEKT


Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe. Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


Bilo bi za svaku pohvalu kad bi vodstvo muzeja poradilo na inovacijama i promociji muzeja, ne samo u turističko doba godine.

POSLOVNI SUBJEKT


Prije nekoliko godina ovo je bio fantastičan dućan. Uvijek su imali na akciji 20ak para tenisica po 200 kn a koje inače koštaju višestruko skuplje. Sad su proširili ponudu no više nema takvih akcija. I dalje je nešto jeftinije,ali sada samo malo jeftinije nego drugdje. Šteta baš šteta.

POSLOVNI SUBJEKT


Kafić nije loš,atmosfera je ugodna. Koliko sam primjetila u njega zalaze vecinom isti ljudi.("kvartovski kafić"). Osolje je ljubazno i pristupačno. Cijene pića su ok. :) Velika zamjerka je WC. Nema odvojenih, vec postoji samo jedan WC :/...Ono što bih mogla izdvojit kao dobro je to što kafić ima svoj pikado klub. Održavaju se i natjecanja.Pa za one koji vole pikado ovaj kafić je idealan izbor :))

PRONAĐENO REZULTATA: 5835