Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Ova optika zasluzuje jako visoku ocjenu i puno pohvala!! Godinu dana tražila sam savršene naočale koje će mi pristajati. Ako sam već odlučila potrošiti više novaca na naočale onda sam očekivala da ću pronaći idealne.Ali u svakoj optici naletila bi na grozne prodavačice..Ili su htjele silom prodati ili me nisu doživljavale. Po preporuci sam otišla u optiku Šarić. Ljubazna gospodična pomogla mi je izabrati naočale.Bila je je jako strpljiva i draga.Što je najvažnije odmah je znala što mi pristaje a što ne. Svojim naočalama sam jako zadovoljna a i njihovom cijenom (tada su bile na popustu).Sve pohvale!!!

POSLOVNI SUBJEKT


Izuzetno ne zanimljivo (reprize serija, stare emisije, zanimljive ukinute), sve upravljano politikom. Tu i tamo Dnevnik sa Šprajcom zna biti zanimljiv ili Nedjeljom u 2, ali ostalo je KOMA!

POSLOVNI SUBJEKT


Preuređena Tvornica je prostor kakav je trebao Zagrebu. Prati do detalja najmodernije europske alternativne klubove, ozvučenje jako dobro, program genijalan (dovoljno je kazati kako svaki dan ima neko različito događanje, tako da se slobodno može došetati bez da se prethodno informirate o programu taj dan). Eventualno upadi koji bi, na ove domaće bendove i bendove iz regije mogli biti ipak mrvicu niži, pošto su cijene pića nešto više također. Ali daleko od toga da je to neki ekstremno negativni faktor. Petica za Tvornicu!

PRONAĐENO REZULTATA: 761

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: