HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA 


10000 Zagreb, Prisavlje 3


KARTAKontakt Namjena
+385 (1) 634 2634 mjesečna pristojba
+385 (1) 634 3712 Služba za korisnike

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 137 mjeseca

Ipak nešto više od prolazne ocjene,program nije toliko zanimljiv koliko na drugim televizijama, sve se svodi na par emisija kao što je NU2, ali zato te emisije odrzavaju svoju kvalitetu već godinama i osiguravaju stalno gledateljstvo, sto je ensto sto se ne moze reci za ostale televizije.Također, HRT nema reklamne blokove od pola sata radi kojih pozelim razbit televizor, kao sto to ima RTL


Prije 137 mjeseca

Također dajem prolaznu ocjenu, jer iako se radi o državnoj televiziji na HRT-u još uvijek postoji niz kvalitetnih novinara i emesija. Slažem se sa 'Sikom' oko Džele, sve što vrijedi odbarao je Dželo. :)


Prije 140 mjeseca

Dajem ocjenu dovoljan jer smatram kako se program HRT-a srozao što zbog političkih pritisaka, što zbog konkurencije koju ima u dvama drugim državnim televizijama. Nestala su mnoga prepoznatljiva lica, a ni Dželo Hadžiselimović ne kormilari za Stranim programom kako je nekoć!


Prije 147 mjeseca

Izuzetno ne zanimljivo (reprize serija, stare emisije, zanimljive ukinute), sve upravljano politikom.

Tu i tamo Dnevnik sa Šprajcom zna biti zanimljiv ili Nedjeljom u 2, ali ostalo je KOMA!Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »
Povezane pretrage...