H & M Hennes & Mauritz d.o.o. 


10000 Zagreb, Trg Petra Preradovića bb


KARTA



Kontakt Namjena

Ključne riječi: h und m, h&m, cvjetni
Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 147 mjeseca

obozavam kupovati u HM-u ! To je ducan bas po mom gustu,mozete naci i odjecu za mlade ali i kada vam je potrebno nesto za ozbiljnije prilike,prevladava vise stilova i svatko moze naci nesto za sebe i uvijek su cijene i vise nego pristupacne a tek kada pocnu snizenja ponekad su cijene majica jeftinije nego npr kg mesa!U HM-u se mozete obuci od glave do pete,veliki i mali i po vrlo pristupacnim cijenama.


Prije 147 mjeseca

Slabu ocjenu dajem ovoj trgovini prvenstveno zbog toga što su 1. Konstantne gužve zbog kojih se u redovima samo za isprobavanje čeka po pola sata, 2. cijene nikako nisu povoljne s obzirom na kvalitetu ponuđenog, 3. sniženja su mizerna, 4. na koncu ni sama ponuda artikala nije bajna.


Prije 148 mjeseca

S obzirom da smo svi toliko dugo isčekivali otvorenje famoznog H&M-a u Zagrebu, mogu samo reći da sam jako razočarana ponudom i kvalitetom robe. Prije sam kupovala u Grazu i roba je bila puno kvalitetnija, odnosno bio je veći izbor. Sada je ta roba više-manje ista i u Zagrebu i Grazu. Cijene su uglavnom kao što su bile i prije,znači povoljne, ali jednostavno problem je u kvaliteti, odnosno ne-kvaliteti odjeće. Meni kao potrošaču jako je bitno da kada nešto kupim da to bude kvalitetno i lijepo. Usluga zaposlenika je ok, pristupačni su i spremni uvijek pomoći.


Prije 149 mjeseca

Obožavam kupovati u H&M-u. Cijene su odlične s obzirom na cijene sličnih dućana . Svatko može naći nešto za sebe. Obično pomahnitalo kupujem razne potkošuljice, polo majičice, trenirke koje su izrazito kvalitetne (pamučne) i jeftine. Stvari koje se nose po jednu sezonu cijenom priliče vremenu nošenja. Velika sniženja su isto plus, ali problem su silne gužve i žene koje se doslovno tuku za stvari. A i dolaskom ovog Švedskog diva u našu zemlju pojavila se i jedna negativna stvar, a ta je da pola ljudi u gradu izgleda kao da su “copy pejstani “ =)


Prije 150 mjeseci

Neko vrijeme odbijala sam ići u H&M zbog svih tih gužva koje su bile u početku, ali gužva je tamo konstanta. Također, ne privlači me kupovati u trgovinama koje su previše razvikane. No jednom prilikom ipak sam odlučila vidjeti što to ima u tom H%M-u tako spektakularno. Nađe se lijepih stvari, ali to nikako nije trgovina u kojoj se treba obući od glave do pete ako ne želite izgledati kao pola grada. Cijene većinom odgovaraju kvaliteti, ali uvijek ima iznimaka. Dobra stvar koja je meni osobno najviše bila od koristi jest to što imaju odjeću za svečanije prilike, dakle onu koju odjenete jednom, dvaput maksimalno, po dosta povoljnim cijenama, a da nije opet neki "šrot". S time sam vrlo zadovoljna. Zadovoljna sam i s prodavačima koji su stvarno uvijek na raspolaganju, a rintaju ko ludi. Minus je što zna biti prevruće unutra i uvijek je gužva, o redovima za kabine da ne pričam.


Prije 150 mjeseci

H&M mi se sviđa jer je jako velik, pregledan i uvijek ima veliki izbor odjeće, nakita i ostalih stvarčica. Dakle, vizualno izgleda jako dobro.
No, unatoč "velikom" izboru, rijetko ovdje pronalazim nešto što mi se sviđa (a da nisu čarape ili donje rublje), a ono što mi se sviđa, ne sviđa mi se kako stoji na meni. Također, i materijal od kojeg je većina odjeće napravljena, čini mi se da je dosta nekvalitetan i loš.
U H&M-u je uvijek gužva i veliki red ispred kabina za presvlačenje što me jako živcira.
No, veliki plus dajem mu zbog preljubaznih prodavačica i prodavača. Bez obzira na silnu gužvu i stalnu zaposlenost, uvijek su spremni pomoći i pokazati gdje se što nalazi.


Prije 150 mjeseci

H&M! dovoljno je samo to reći! Definitivno im nema premca, usprkos ogromnom broju kupaca, dućan je uvijek uredan, kabine za isprobavanje također. Prodavači i prodavačice su baš onakvi kakvi bi svugdje trebali biti, veoma su ljubazni i ako ih zamolite da vam kažu gdje nešto stoji, oni će vas odvesti do te stvari (u većini drugih dućana će vam samo odbrusiti kratkim odgovorom koji vam neće pomoći da nađete to što tražite). U H&M-u postoji mogućnost rezerviranja, tako da ako nađete neku npr. majicu, a trenutno nemate dovoljno novca, ostavite ju na blagajni i date svoje prezime i sutra dođete po nju. Cijene su sasvim u redu, odgovaraju kvaliteti proizvoda. Njihove šalove, marame, sakoiće, haljine i traperice imam već godinama. To je dućan za obući se od glave do pete, lijepo i povoljno!



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »