ZARA HRVATSKA d.o.o. (Avenue Mall) 


10000 Zagreb, Avenija Dubrovnik 16


KARTAKontakt Namjena

Ključne riječi: zara, odjeća, obuća, avenue mall
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Zara je jedan od mojih omiljenih dućana. Nikad nema sličan asortiman kao drugi dučan i to volim kod Zare. Oštre linije krojeva i ozbiljnost koju odjeća ima mi je najdraža odlika Zare. Preporučam ju svima koji trebaju modernu ali malo ozbiljniju odjeću.


Prije 150 mjeseci

Zara je u kategoriji jeftinijih marki (u kojoj se nalazi i H&M) najbolja, vjerujem da su cijene odjeće nešto više nego u susjednim zemljama zbog naših poreza i carina.
Osoblje je izrazito ljubazno, barem onaj dio s kojim sam do sad došla u bilo kakvu interakciju.


Prije 150 mjeseci

Nisam nesto pretjerano odusevljena Zarom i to iz vise razloga.Cijene su malo previsoke jer ne opravdavaju kvalitetu,kada krenu snizenja prevelike su guzve i ono sto je mozda i nekome na zadnje mjestu kabine su vrlo prljave.


Prije 151 mjeseci

Jako mi se sviđa većina odjeće i obuće u Zari, stoga često ovdje kupujem. Smatram da je ponuda jako dobra i velika, no cijene bi trebale ipak biti nešto niže jer kvaliteta i nije baš neka. Osoblje je zaista uslužno i dobro radi svoj posao, no neki bi ipak mogli biti malo više ljubazniji. Ovdje uvijek ima puno ljudi, naročito tijekom vikenda i kada se ljudi vraćaju s posla, i tada ne volim ovdje dolaziti upravo zbog velike gužve.Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »
Povezane pretrage...