Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


GERMANIA SPORT D.O.O.

Zapanjen sam uljudnošću koja me zatekla u ovoj poslovnici, spomenute radnice također brzo i efikasno izvršavaju svoje dužnosti, a opet nađu vremena za klijenta nagnati da se osjeti dijelom samog establišmenta. Samo naprijed!

POSLOVNI SUBJEKT


WULF SPORT D.D.

Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe. Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


Rost Šport

Velik izbor sportske opreme, dobra lokacija, ljubazno osoblje. Cijene su malo previsoke, ali ništa pretjerano. Definitivno jedan od boljih dućana sa sportskom opremom.

POSLOVNI SUBJEKT


Wulf Sport D.O.O.

Prije nekoliko godina ovo je bio fantastičan dućan. Uvijek su imali na akciji 20ak para tenisica po 200 kn a koje inače koštaju višestruko skuplje. Sad su proširili ponudu no više nema takvih akcija. I dalje je nešto jeftinije,ali sada samo malo jeftinije nego drugdje. Šteta baš šteta.

PRONAĐENO PRIBLIŽNO 7000 REZULTATA

Filtriraj:

MJESTA


ŽupanijeSORTIRANJE: