KAKO IMENIK RADI?

Kako Vaši podaci dospijevaju na Imenik.hr ?

Zašto brojevi u vlasništvu pravnih osoba ne mogu biti utajeni?

Imenik.hr ima pravo preuzimati Vaše podatke ?

Dokumenti ispod pojašnjavaju da je to naša obaveza.

Ukoliko ste kod svog
telekom operatera označili da želite objaviti Vaš kontakt u centralnom telefonskom imeniku tada će se Vaši kontakt podaci proslijediti
u bazu Imenik.hr

Ukoliko ste kod svog
telekom operatera označili
da NE želite objaviti Vaš kontakt u centralnom telefonskom imeniku tada se Vaši kontakt podaci NEĆE prosljediti u bazu Imenik.hr

Ako je Vaš broj objavljen, a želite ga utajiti, potrebno je obratiti se Vašem operateru jer jedino on može utajiti Vaš kontakt! Imenik.hr ne može utajiti kontakate koje je dobio od telekom operatera. U roku od 48 sati nakon utaje kod operatera kontkati se neće prikazivati niti na Imenik.hr

Zakon o elektroničkim komunikacijama nalaže da pravne osobe ne mogu utajiti svoje kontakte (Članak 47., stavak 6.):

" (6) Odredbe iz stavka 3. i 4. ovoga članka primjenjuju se na pretplatnike koji su fizičke osobe. Pravne osobe ne mogu tražiti ograničenje upisa podataka, nužnih za temeljnu identifikaciju i komunikaciju, u javni imenik pretplatnika. "

UMJESTO POTPUNOG UTAJIVANJA BROJA, TVRTKE MOGU “SAKRITI” ODREĐENE BROJEVE:
Ako želite sakriti određeni broj u tvrtki možete jednostavno ostaviti prazno polje pod nazivom "FUNKCIJA KONTAKTA" u tablici za uređivanje profila tvrtke. Na taj način možete "sakriti" određene brojeve na stranicama tvrtke. SVI OSTALI KONTAKTI POKRAJ KOJIH UPIŠETE NAMJENU PRIKAZAT ĆE SE U PROFILU VAŠE TVRTKE (npr skladište, centrala, info i sl.).

Ova funkcionalnost omogućava bolju preglednost pogotovo za velike tvrtke koje imaju velik broj telefonskih kontakata. Ako na primjer imate 50 brojeva telefona, možete izabrati samo određene brojeve i za njih upisati njihovu funkciju (npr. skladište, centrala, info telefon i sl.) te će se od tog trenutka na profilu tvrtke prikazivati samo ti brojevi.
No niti jedan broj tvrke nije moguće sakriti prilikom pretrage po broju telefona. To znači da kada netko u našu tražilicu upiše telefonski broj kojeg ste sakrili (npr. 01555555) u rezultatima tražilice će se prikazati naziv vaše tvrtke iako ste taj broj sakrili na profilu vaše tvrtke.


Vaš Imenik.hr
info tel: 01 5508 560
email: info@imenik.hr>> Za sve informacije kako urediti profil tvrtke pogledajte zadnji video na ovoj stranici

 

Što je uopće Imenik.hr?

Sve o Imenik.hr. Kako smo nastali, što radimo, zašto to radimo...


Imenik.hr vrši uslugu Centralnog imenika Republike Hrvatske.
Svi brojevi koji se nalaze na Imenik.hr su dobiveni od operatera, odnosno preko naše stranice, svi operateri objavljuju javne brojeve svojih korisnika.
 
 

Najbolji način oglašavanja na tržištu!
Ne vjerujete? ...pogledajte video

Želite da Vaše oglase gledaju kupci koje zaista zanima vaša usluga i proizvodi?

U ovom videu ćete saznati zašto je oglašavanje na Imeniku bitno drugačije od oglašavanja na svim ostalim portalima !!!

Imenik.hr je kreirao jedinstven sustav oglašavanja koji je "najfer" sustav oglašavanja u Hrvatskoj!
Nikada do sada tvrke nisu imale priliku dobiti ovako kvalitetno oglašavanje po izrazito pristupačnim cijenama.

 
 

Kako koristiti tražilicu na Imenik.hr?

Tražilica na Imenik.hr je totalno jednostavna. Možete upisivati izraze kao: Marko Markić u Zagrebu, krojačica na Trešnjevci i slično.

Kada komjuter nije dovoljno pametan možete koristiti detaljnu tražilicu klikom na tekst "Detaljno pretraživanje" ispod gumba "TRAŽI".

Listu rezultata možete poboljšati pomoću filtera sa desne strane na kojem možete odabrati rezultate samo iz grada ili županije koju odaberete.

 
 

Kako uređivati profil tvrtke?

Vlasnici tvrtki ili obrta na našim stranicama imaju mogućnost sami uređivati profil svoje tvrtke.

Do potpune kontrole nad profilom vaše tvrkte možete doći u tri jednostavna koraka. Uredite profil Vaše tvrtke ili obrta tako da odražava poruku koju želite prezentirati svojim klijentima i kupcima.