TEMA: Anonimna komunikacija
0 2
Prije 157 mjeseci
Neke od velikih Švedskih medijskih kuća, (navodno) zbog nedavnih nemilih događaja u Norveškoj i utjecaja interneta na iste, odlučile su skroz zabraniti anonimno komentiranje na svojim web stranicama.

Mislite li da je to opravdano? Da li to uopće ima smisla, ako je jasno da svatko može otvoriti privatne stranice i pričati o čemu god želi... Da li vi mislite da ovako nešto može biti argument za smanjenje sloboda na internetu?

Usput, jedna zanimljiva misao Benjamina Franklina:
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Izvor: http://en.wikiquote.org/wiki/Benjamin_Franklin
6 6
Prije 157 mjeseci
Mislim da je to isključivo u svrhu kontrole i cenzure interneta što kao posljedicu ima smanjnje ukupnih sloboda svih ljudi.
0 0
Prije 157 mjeseci
Mislim da su to što vi pričate čiste liberalne gluposti. Najbolje da dozvolimo da bilo tko radi što ga god volja... bez ikakve kontrole.

Uz to, ne samo da su ove medijske kuće u pravu, već bi EU trebala donijeti zakon kojim bi se svaki tekst ili sadržaj objavljen na Internetu trebao potpisati pravim imenom i prezimenom i da bi trebalo odgovarati za svaku napisanu rečenicu!!

A uz to kukavica je onaj koji je u stanju piskarati, a onda se sakrivati iza razno-raznih pseudonima - totalno bezveze...
1 0
Prije 156 mjeseci
Naravno da su to liberalne gluposti... "Johhny Boy X." - pretpostavljam da ti je to pravo ime i prezime i da svaki javni bilježnik to može potvrditi. Pseudonimi su bezveze...

A kad smo već krenuli zašto ne zabraniti i anonimno glasovanje na izborima, kakvog to smisla ima ako ja ne znam za koga je moj susjed glasovao?

Ili još bolje, ajmo ukinuti izbore, ipak je HDZ stranka koja je "stvorila ovu državu", zašto bi netko drugi mogao dirati u svetu Republiku Hrvatsku? (bar dok se HDZ ne namiri dovoljno iz džepova ovih građana da podmiri cijenu "stvaranja ove države" - ipak bi to bilo pošteno, ne?).
6 6
Prije 156 mjeseci
a šta odgovoriti Johny boyu!? njegovom logikom bi imali društvo koje je opisano u http://www.youtube.com/watch?v=M9n98SXNGl8
0 0
Prije 17 dana
Htio sam znati je li to to: http://www.iptv-hrvatska.com

Nisam baš razumio koncept da svi kanali budu zahvalni
Uredio Niko "Robinho10" R. 06.07.2024 03:01:42

Izjasni se... šutnja je zlato, ali ne na forumu :)
Pročitajte upute o razgovoru na forumu