Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Ne želim generalizirati, ali gotovo uvijek za vrijeme čekanja stomatološkog pregleda barem jedna stomatologinja "napravi scenu", većina je ljubazna, ali ima ih nekoliko koje se konstantno verbalno obračunavaju s ljudima koji čekaju pregled. Razumijem da su pod stresom, ali trebale bi u svakom trenutku biti profesionalne.

POSLOVNI SUBJEKT


Pozdrav Poštovani, Moje ime je Katie Higgins iz Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam Blue Angels United časnik koji radi u američkoj mornarici bazni kamp u Siriji, zanima me vas, predstavit ću se bolje, pišite me sada na [captainkatiehigginss@gmail.com] molim vas, pišite me sada imam nešto važno da vam kažem. Hvala i poljupci. Katie Higgins

POSLOVNI SUBJEKT


dobro jutro.la sam daniel meler iz belog manastira.bio sam u vojsci pa sam otišo u mirovinu.Listam stranice iz svoje prošlosti pa sam se sjetio Orehovice i kako mi je tamo bilo lijepo raaditi,samo da me bolest nije zgrabila.Želim Vam da još puno lijepih godina odradite u Vašoj privatnoj ordinacija i još puno uspjeha u radu.Uz pozdrav.

PRONAĐENO REZULTATA: 956

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: