Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Impresivno; iako je jedan od samo dva velika trgovačka centra u Splitu, Joker je ujedno i najveći trgovački centar u Dalmaciji. Centar obuhvaća stotinjak trgovina i ugostiteljskih objekata, nekoliko kino dvorana, supermarketa.. Nije bitno treba li Vam restoran, kafić, McDonalds, nakit, trgovine sa sportskom odjećom ili večernje haljine, sve ćete naći u Jokeru. Ima i izvrsnu garažu kao i parking, pa najčešće nema govora o nemogućnosti parkiranja iz prvog pokušaja. S obzirom da su svi poslovni prostori orijentirani prema središtu tog kompleksa, izgleda poprilično pregledno i male su šanse da se nećete snaći ili možda na trenutak zagubiti. Pogotovo mi se sviđa caffe bar na drugom katu, jedno od meni dražih chill mjesta u Splitu općenito.

POSLOVNI SUBJEKT


Osiguravajuća kuća koja uredno isplaćuje odštete, ali velika je zamjerka što pojedini djelatnici uvid štete nad vozilima obavljaju nepotpuno i nedovoljno pažljivo. Inače je ekipa ljubazna ali ovo im je velika mana. Četvorku imaju jer su jedna od ozbiljnijih osiguravajućih kuća i rijetki koji ne zavlače sa isplatom odštete.

POSLOVNI SUBJEKT


Dobra usluga ali cijene su užasne. Preskupi su. Plus je što zapošljavaju mlade radnice i prijavljuju im uredno mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ali osobni dohodak tih istih mladih radnica je mizeran, pa zna iznositi i po 700 kuna mjesečno dok je potpisano na 2100 HRK.

PRONAĐENO REZULTATA: 777