Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Odličan prikaz kluba koji se, slicno kao i Medvescak u hokeju, "podigao" iz nicega. Klub koji je bio cisti prosjek do promjene imena i stvaranja projekta "Cedevita" danas je jedan od dva, kvalitetom, najbolja kluba u Hrvatskoj. Jedina zvjezdica koja fali u ovoj ocjeni je povijest kluba, koja je blago receno, nikakva.

POSLOVNI SUBJEKT


S obzirom da ovdje nisam mogla pronaći Ludnicu, ovaj klub moram iskomentirati. Definitivno među lošijim u Zagrebu, nikako se ne uklapa u moje preferencije. Od glazbe, preko cijena, do ekipe koja izlazi, živi užas. Od karaoka koje se tamo organiziraju (posjetila sam dvaput, priznajem), mi se diže kosa na glavi. Vlasnika sam upoznala u prolazu, jako simpatičan čovjek koliko sam mogla vidjeti, ali sve skupa Fontana nikako nije nešto što bi ja ocijenila kao dobro ili vrijedno posjete.

POSLOVNI SUBJEKT


Oličenje svih boljki hrvatskog nogometa. Malverzacije, sumnjivi potezi kadra, ponašanje "gospodina" Zdravka Mamića, pa do očajne infrastrukture koja je "obnovljena" na, pogađate, vrlo sumnjiv način. Monopol koji je GNK Dinamo stekao kojekakvim načinima služi samo za daljnje produbljenje jaza među hrvatskim nogometnim klubovima. Ali, kakva država - takav nogomet.

POSLOVNI SUBJEKT


Iako ima dobru ponudu cijene su previsoke, bar što se tiče fitness i borilačke opreme. Što se tiče suplementacije ima vrlo ograničen izbor, većinom BioTech koji nije toliko kvalitetan, a ni tu se ne štedi na cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


Najveća poslovnica Zagrebačke banke, ujedno i njihovo sjedište... IAko je organizacija po mom mišljenju loša, jer se gotovo uvijek čeka u redovima I po nekoliko sati, moram pohvaliti jako lijepo i ugodno uređenje i pre udobnu čekaonicu!

PRONAĐENO REZULTATA: 3492

Filtriraj: