Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT
 


Web stranica se nalazi na adresi www.barbati.hr

POSLOVNI SUBJEKT


Najiskrenije govoreći, ova knjižnica je najveći kaos koji sam ikada vidjela. Naime radno vrijeme u praksi ne postoji, u koje god vrijeme dođem u tu knjižnicu ona je zatvorena, a na vratima piše neka loša isprika. Tu i tamo mi se posreći i unutra zateknem neke cure koje (pretpostavljam) nisu ondje službeno zaposlene ali stoje u tom neredu i komentiraju stanovnike Novalje i okolice. Unutrašnjost izgleda kao da je onuda prišao tornado, dakle knjige nisu posložene po abecednom redu, a djelatnice nisu baš raspoložene za pomoć oko pronalaska određene knjige. Jedina pozitivna stvar koja mi pada na pamet je lokacija.

POSLOVNI SUBJEKT


Simpatičan malen kaić koji se nalazi u samom centru Novalje.Moja ocjena je subjektivna jer godinama sam ljetovala u Novalji i zavoljela sam ovaj kafić :)) Najveće pohvale idu za njihov boožanstven sladoled!! Sami proizvode sladoled, imaju savršene okuse koje nisam nigdje probala osim kod njih.Jedina zamjerka što je unutrašnjost kafića premalena, i gosti uvijek sjede na terasi.Cijene su im ok s obzirom da je na moru uvijek skuplje.Savjetujem svakome tko se nađe u blizini ovoga kaića da ga posjete i probaju njihov sladoled :)

POSLOVNI SUBJEKT


Imam potrebu pohvaliti djelatnike jer rade u teškim uvjetima, točnije pacijenti su zahtjevni slučajevi. Blizina Zrća učini svoje svake sezone, a ja ne mogu niti gledati koliko problematični mogu biti turisti koji pretjeruju s alkoholom i još nekim tableticama, a djelatnici doma zdravlja s takvim se slučajevima uspješno nose svaki dan. Hitna pomoć je veoma brza, svako malo dođu na samo zrće i toliko su se ispraksirali da su zaista postali brzi. Posebne pohvale osoblju koje ima strpljenja pola sata od pacijenata izvlačiti odgovor o tome koju su drogu uzeli dok okupljena svjetina samo promatra nemili događaj. Svake godine ista priča pa ti budi normalan. Svaka čast doktori! :)

PRONAĐENO REZULTATA: 3361

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: