Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Najiskrenije govoreći, ova knjižnica je najveći kaos koji sam ikada vidjela. Naime radno vrijeme u praksi ne postoji, u koje god vrijeme dođem u tu knjižnicu ona je zatvorena, a na vratima piše neka loša isprika. Tu i tamo mi se posreći i unutra zateknem neke cure koje (pretpostavljam) nisu ondje službeno zaposlene ali stoje u tom neredu i komentiraju stanovnike Novalje i okolice. Unutrašnjost izgleda kao da je onuda prišao tornado, dakle knjige nisu posložene po abecednom redu, a djelatnice nisu baš raspoložene za pomoć oko pronalaska određene knjige. Jedina pozitivna stvar koja mi pada na pamet je lokacija.

POSLOVNI SUBJEKT


Simpatičan malen kaić koji se nalazi u samom centru Novalje.Moja ocjena je subjektivna jer godinama sam ljetovala u Novalji i zavoljela sam ovaj kafić :)) Najveće pohvale idu za njihov boožanstven sladoled!! Sami proizvode sladoled, imaju savršene okuse koje nisam nigdje probala osim kod njih.Jedina zamjerka što je unutrašnjost kafića premalena, i gosti uvijek sjede na terasi.Cijene su im ok s obzirom da je na moru uvijek skuplje.Savjetujem svakome tko se nađe u blizini ovoga kaića da ga posjete i probaju njihov sladoled :)

POSLOVNI SUBJEKT


Imam potrebu pohvaliti djelatnike jer rade u teškim uvjetima, točnije pacijenti su zahtjevni slučajevi. Blizina Zrća učini svoje svake sezone, a ja ne mogu niti gledati koliko problematični mogu biti turisti koji pretjeruju s alkoholom i još nekim tableticama, a djelatnici doma zdravlja s takvim se slučajevima uspješno nose svaki dan. Hitna pomoć je veoma brza, svako malo dođu na samo zrće i toliko su se ispraksirali da su zaista postali brzi. Posebne pohvale osoblju koje ima strpljenja pola sata od pacijenata izvlačiti odgovor o tome koju su drogu uzeli dok okupljena svjetina samo promatra nemili događaj. Svake godine ista priča pa ti budi normalan. Svaka čast doktori! :)

PRONAĐENO REZULTATA: 4642

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: