Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Meni je ova pekara najbolja pekara u Zagrebu! Prvi put sam ju vidjela kada se otvorila na glavnom kolodvoru, pa bi si tamo nešto kupila kada sam išla u školu. Kroasan od čokolade bio mi je toliko dobar da sam si ga svaki dan kupovala! A onda su se pekare počele otvarati po cijelom Zagrebu! Proizvodi su uvijek svježi i jako fini, cijene su super, prostor je prekrasan, prodavačice su jako ljubazne i uvijek nasmijane!

POSLOVNI SUBJEKT


Svi proizvodi su odlični, uglavnom su svježi, no omjer cijene i veličine samog proizvoda nije realna. Smatram da bi cijene trebale biti niže te bi se tako povećao promet u Pan- Pek pekarama. Što se tiče same usluge, veoma sam zadovoljna, osoblje je ljubazno, nemam prigovora. Dakle, niže cijene=više prometa.

POSLOVNI SUBJEKT


U Pan-Peku mi je jako fino, tamo rado odlazi u ranim jutarnjim satima poradi ukusnih pekarskih delicija donekle prisupačne cijene. Zamjerka je što imaju tendenciju prestati raditi svježe proizvode odmah po jutru, tako da se kasnije navečer u ovoj pekarni nećete okoristiti. Osoblje je pažljivo te se obraca kupcima s poštovanjem.

POSLOVNI SUBJEKT


Ovo je definitivno daleko najbolja pekara u cijelom Zaprešiću. Svi proizvodi su predobri i prefini,a naročito pizza. Cijene mi i nisu previsoke s obzirom na uslugu koja se ovdje pruža. Djelatnice su uvijek ljubazne, nasmiješene i dobre volje. Jednostavno pekara za poželjeti, stoga joj i dajem čistu peticu! :)

PRONAĐENO REZULTATA: 2059

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: