Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Stalna sam stranka u Konzumu u Novigradu, osoblje je super, izbor naročito vića i povrća bi mogao biti i mnogo bolji. Imam jednu primjedbu, nikako da nađem odgovornu osobu za reklamaciju, samo me šetaju. Na ulaznim vratima več danima piše da je radno vrijeme od 07,00 ujutro a u stvari je od 08,00, na moju primjedbu nema reakcije, izgleda da se odgovornim osobama slatko j..be, važno da primaju veliku plaću i čaškaju muda. Gospodo direktori, izvadite guzice iz fotelja i spustite se na teren, pokušajte zaraditi barem dio plače.

POSLOVNI SUBJEKT


Često kupujem u Konzumu i uvijek je gužva. Pohvala za (većinu) K plus proizvoda - povoljni, a ne manjka im kvalitete. Veliki minus je činjenica da su u manjim prodavaonicama razlike u cijeni proizvoda velike naspram onih maxi trgovina - čak do kunu i pol!

POSLOVNI SUBJEKT


Slažem se s prethodnim komentarom. Meni jedan od najboljih dućana. U njemu je uvijek gužva. Prostran je i ima veliki izbor artikla,od hrane do tehnike. Uvjek ima velikih sniženja ili akcija 2+1 i sl. Osoblje je ljubazno i uslužno.

POSLOVNI SUBJEKT


Konzum kao trgovina bez zamjerke, sve što trgovina treba imati ima i ovaj Konzum. :) Moja velika zamjerka je to sta od 5 blagajni maksimalno 2 rade,a najčešće jedna pa je onda "zmija" od reda dugačka po cijelom Konzumu. Prodavačice i prodavači mi izgledaju kao da su im ovo zadnji dani života i da ih netko bičem tjera da rade. Uz to, ne volim kad u trgovini ne cuješ ni dobar dan kad dođeš na blagajnu nego: "Konzum kartica?", "24,57kn". Uglavnom, jedna od trgovina koju izbjegavam, a glavni razlog je osoblje.

POSLOVNI SUBJEKT


Sviđa mi se ovaj Konzum jer je ponuda zaista dobra i velika, a kako i ne bi bila kada je to najveći Super Konzum. Unutra je sve pregledno i uredno, te čisto. Parking je također ogroman i uvijek ima mjesta. Također je i osoblje jako uslužno i dobre volje zbog čega dajem ovoj trgovini čistu peticu.

POSLOVNI SUBJEKT


u Konzumu kupujem za cijelu obitelj sve potrepštine, većinom kada je popust za umirovljenike, jer nemam veliku mirovinu.Uglavnom sam zadovoljan sa asortimanom, a pogotovo cijenama, mada vjerujem da bi moglo i bolje, recimo da poslije određenog sata, za pojedine artikle skinete cijenu za 20 do 50 posto. Recimo za voće, nareske ili ribu. Uglavnom sam zadovoljan, osim kada na odjelu voća, ponekad ima trulog voća, što je nedopustivo za ovako renomiranu firmu.

PRONAĐENO REZULTATA: 30000

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: