Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Veliki izbor ,vjerojatno i najbolji izbor za speceraj,osim raznih stranih marki nude i nase hrvatske i pristupacnije cijenovne proizvode.Lokacije Konzum ducana su uglavnom odlicne kao npr onaj na tramvajskoj stanici na Kvatricu gdje je ljudima prakticno jer mogu usput na putu do doma ili posla kupiti si gablec ili speceraj .Ono sto Konzum cini jedinstvenim je sto on jedini ima i omogucenu online kupovinu.

POSLOVNI SUBJEKT


Često kupujem u Konzumu i uvijek je gužva. Pohvala za (većinu) K plus proizvoda - povoljni, a ne manjka im kvalitete. Veliki minus je činjenica da su u manjim prodavaonicama razlike u cijeni proizvoda velike naspram onih maxi trgovina - čak do kunu i pol!

POSLOVNI SUBJEKT


Slažem se s prethodnim komentarom. Meni jedan od najboljih dućana. U njemu je uvijek gužva. Prostran je i ima veliki izbor artikla,od hrane do tehnike. Uvjek ima velikih sniženja ili akcija 2+1 i sl. Osoblje je ljubazno i uslužno.

POSLOVNI SUBJEKT


Konzum kao trgovina bez zamjerke, sve što trgovina treba imati ima i ovaj Konzum. :) Moja velika zamjerka je to sta od 5 blagajni maksimalno 2 rade,a najčešće jedna pa je onda "zmija" od reda dugačka po cijelom Konzumu. Prodavačice i prodavači mi izgledaju kao da su im ovo zadnji dani života i da ih netko bičem tjera da rade. Uz to, ne volim kad u trgovini ne cuješ ni dobar dan kad dođeš na blagajnu nego: "Konzum kartica?", "24,57kn". Uglavnom, jedna od trgovina koju izbjegavam, a glavni razlog je osoblje.

POSLOVNI SUBJEKT


Sviđa mi se ovaj Konzum jer je ponuda zaista dobra i velika, a kako i ne bi bila kada je to najveći Super Konzum. Unutra je sve pregledno i uredno, te čisto. Parking je također ogroman i uvijek ima mjesta. Također je i osoblje jako uslužno i dobre volje zbog čega dajem ovoj trgovini čistu peticu.

POSLOVNI SUBJEKT


Najlošiji KONZUM u kojem sam bio... radnici neljubazni i živčani...večinom su stariji radnici pa valjda i to utječe na njihovu živčanost... a da ne kažem za mesare iz toga konzuma...o njima bi se knjiga mogla napisati,pitajte svakoga tko je ikada bio u tom konzumu...evo baš danas bio i tražim obične krušne mrvice,kaže prodavačica nemaju oni to već duže vrijeme...i još dosta drugih proizvoda u zadnje vrijeme nema u tom konzumu... uglavnom polako ali sigurno ovaj konzum propada radi više stvari...po meni prvo radi neljubaznosti osoblja,pa nedostatka robe i skupoće iste..nemate parking za kupce...ni u samo konzum (zgradu) se ne ulaže...konkurencija u gradu vam uzima kupce..taj drugi trgovački lanac u gradu uzima 3 puta više keša u danu nego vi...

PRONAĐENO REZULTATA: 803

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: