Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Najdraže mjesto u Karlovcu, mjesto gdje smo praktički odrasli, učili se odgovornostima, mjesto gdje smo se razvijali kao osobe ... Mislim da je to mjesto koje nitko od učenika koji su pohađali neće moći zaboraviti. Jednostavno treba osjetiti duh škole koja je nedavno proslavila 245.obljetnicu. Ne treba zaboraviti ni na slavnu rečenicu sadašnjeg ravnatelja Damira Mandića koji je izjavio da “Svi velikani koji su sjedili u klupama karlovačke gimnazije podsjećaju da i danas u našim klupama sjede neki budući velikani. “čime u potpunosti dao do znanja budućim karlovačkim gimnazijalcima što se od njih traži, a to je maksimum i ono najbolje.

POSLOVNI SUBJEKT


Super mi je kad prolazim kraj Lusha a sve miriše...žao mi je što nije malo više jeftinije...

POSLOVNI SUBJEKT


Nova frizura je put do novog posla, nadam se Kreso da su tvoje rijeci istinite...

POSLOVNI SUBJEKT


Zapanjen sam uljudnošću koja me zatekla u ovoj poslovnici, spomenute radnice također brzo i efikasno izvršavaju svoje dužnosti, a opet nađu vremena za klijenta nagnati da se osjeti dijelom samog establišmenta. Samo naprijed!

POSLOVNI SUBJEKT
 


Web stranica se nalazi na adresi www.barbati.hr

POSLOVNI SUBJEKT


Učenje i zabava na jednom mjestu. Sve je lijepo, uredno i prostrano, a za opuštanje tu ej i 5. kat. Jedina primjedba zloj knjižničarki na prvo katu.

POSLOVNI SUBJEKT


Neprofesionalan pristup prema klijentima. Tipican primjer hrvatskog "customer service" odnosa koji se svodi na "vi trebate nas, a ne mi vas." Sad cekam vec treci dan da se "majstor" pojavi.

PRONAĐENO REZULTATA: 9276

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: