Da li ste tražili osobu?
Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


S obzirom da ovdje nisam mogla pronaći Ludnicu, ovaj klub moram iskomentirati. Definitivno među lošijim u Zagrebu, nikako se ne uklapa u moje preferencije. Od glazbe, preko cijena, do ekipe koja izlazi, živi užas. Od karaoka koje se tamo organiziraju (posjetila sam dvaput, priznajem), mi se diže kosa na glavi. Vlasnika sam upoznala u prolazu, jako simpatičan čovjek koliko sam mogla vidjeti, ali sve skupa Fontana nikako nije nešto što bi ja ocijenila kao dobro ili vrijedno posjete.

POSLOVNI SUBJEKT


Po meni najbolja pekara. Cijene su prihvatljive, a kvaliteta proizvoda je dobra. Ponuda je ranovrsna, ali sto je bitnije i kvalitetna. Danas kad se otvaraju mnoge pekare, dora je jedna od prvih koju bi preporucio. Djelatnici su ljubazni.

POSLOVNI SUBJEKT


Iako Zaprešić ima dosta velikih i malih dućana, smatram da je ovaj novootvoreni jedan od boljih. Sve je dosta pregledno i veliki je izbor artikala, a cijene su dosta pristupačne. Veličina dućana je baš po mom ukusu jer nije prevelik, pa da se u njemu ne mogu snaći, a nije ni malen pa sadrži sve što je svakom domaćinstvu potrebno i više. Zaposlenice nastoje održati dućan čistim i urednim, te im to jako dobro ide. Uz to su i izrazito ljubazne. U dućanu skoro nikada nije prevelika gužva, što mi također odgovara jer mogu u miru pogledati i pronaći sve što me zanima bez nepotrebnog i neugodnog "sudaranja" s drugim kupcima.

PRONAĐENO REZULTATA: 3653

Filtriraj:

MJESTA


GradoviSORTIRANJE: