ASOS SERVIS j. d. o. o. 


51000 Rijeka, Hegedušićeva 14


KARTA



Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 52 mjeseci

Užasno spori, neljubazni i strasno neodgovorni vlasnik. Nakon što sam popravio računalo i masno platio popravak prestalo je raditi nakon tjedan dana. Nikad lošije iskustvo.


Prije 87 mjeseci

Spori, skupi, loš servis, ne odgovaraju na reklamaciju servisa. Nažalost nasjeo sam na lažna obećanja i idealiziranu promidžbu, nadam se da drugi neće!

Lijepi pozdrav


Prije 88 mjeseci

Zaista sam se ugodno iznenadila u vašem servisu jer to nije uobicajeno u Hrvatskoj. Takva ljubaznost i susretljivost te brzo obavljen servis je za svaku pohvalu. No ovdje hvalim samo vlasnika ali ne i djelatnika koji je izgledao dosta neuredno i nije baš bio komunikativan no dečko je vidi se mlad i neiskusan pa možda bude bolji. Hvala još jedan put :-)


Prije 117 mjeseca

Bila sam da godišnjem u Rijeci i laptop mi se počeo gasiti tako da nisam mogla raditi niti pola sata. Našla sam Asos Servis na internetu i pročitala jako puno pozitivnih komentara pa sam se odlučila za njima odnijeti laptop.
Napravili su kompletno čišćenje i optimizaciju sustava isti dan i sad mi je laptop super kao i prije. Jako sam zadovoljna pruženom uslugom. Samo dalje tako.


Prije 117 mjeseca

Definitivno jedan od najboljih servisa računala i laptopa. Donjela sam laptop na popravak sa molbom ako može biti gotov isti dan jer moram na put pa su mi rekli da će se potruditi da bude jer imaju jako puno posla. Najzad sam dobila laptop isti dan tj. za par sati i radi kao nov a cijena je bila stvarno povoljna. Svakako ću vas preporučiti dalje.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »




Povezane pretrage...