PROTIS D.O.O. 


10000 Zagreb, Nehajska 59

44000 Sisak, Hrvatskog narodnog preporoda 35


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 309 8490 Tel
www.protis.hr Web
prodaja@protis.hr Email
Kontakt Namjena


Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 55 mjeseci

Kupljen hard disk (Seagate 6 TB) u poslovnici. Po dolasku doma (cca 30 min nakon kupovine) disk izvađen iz antistatičke vrećice i spojen na računalo. Disk ispušta zvukove (zuji) i računalo ga ne prepoznaje. Odmah sam kontaktirao Protis sa objašnjenjem što se događa, i uputio se u poslovnicu.

Nakon detaljnog vizualnog pregleda diska i spajanja na računalo utvrđeno je da disk ne funcionira te je prodavač napisao servisnu primku (xxx744-19) s opisom kvara: vidno korišten, zuji.

Napominjem da je disk cca 50 min prije kupljen u toj istoj poslovnici, samo izvađen iz vrećice i spojen na računalo (dakle nije korišten niti sekundu).

Nisam htio potpisati servisnu primku koja za opis kvara navodi da je disk vidno korišten što je notorna glupost i očita laž nego sam zamolio da pod opis kvara navedu ono što se stvarno i dogodilo, da je disk izvađen iz vrećice i samo spojen na računalo.

Nakon toga mi je navedini prodavač odgovorio da ili mogu potpisati primku ili neće zaprimiti uređaj pri čemu je bio izrazito neugodan!

Po ovome prodavač je mogao napisati i da je disk pregažen traktorom a ja ili to mogu potpisati ili ga neće zaprimiti ako ne potpišem.

Disk mi je bio neophodan u tom trenutku i jedina opcija da dobijem drugi disk je da kupim još jedan. Dakle u tome trenutku nisam mogao dobit drugi (ispravni) disk niti sam mogao dobiti povrat novaca kako bih u nekoj drugoj trgovini kupio disk.

Ovakav pristup prema klijentima je u najmanju ruku neprofesionalan.

Naravno da više neću poslovati sa dotičnom firmom.


Prije 115 mjeseca

Super ponuda i jos bolje cijene, vec treci komp kupujem tamo


Prije 146 mjeseca

Najbolji informatički dućan! Ponuda je odlična, kao i cijene. Šteta što ima samo jedna poslovnica u Zagrebu. Prodavači su susretljivi, ljubazni i uvijek voljni pomoći i objasniti sve.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »