KONZUM D.D. 


10000 Zagreb, Kozjak 2


KARTAKontakt Namjena
0800 400 000 Info
www.konzum.hr Web

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.
SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Često kupujem u Konzumu i uvijek je gužva. Pohvala za (većinu) K plus proizvoda - povoljni, a ne manjka im kvalitete. Veliki minus je činjenica da su u manjim prodavaonicama razlike u cijeni proizvoda velike naspram onih maxi trgovina - čak do kunu i pol!


Prije 150 mjeseci

svaka čast ljudima koji rade u konzumu. Puno rade a uvijek imaju vremena pomoći pri kupnji ili usmjeravanju na određeni asortiman. Kod konzuma jedini nedostatak su gužve na blagajnama i pomalo visoke cijene naspram ostalih većim trgovina.


Prije 153 mjeseci

Sve pohvale radnicama ovog dućana. Atmosfera je opuštena i vesela.Inače kada kupujem u Konzumu uvijek je gužva i kilometarski redovi.Ovdje blagajnice rade brzo i spretno,a da ne izostavim njihovu ljubaznost i susretljivost.Dućan je premalen s obzirom koliki promet imaju, tako da smatram da bi ga trebali proširiti. Sa cijenama proizvoda sam zadovoljna osrednje.Kao i u ostalim dućanima neki proivodi su skupi, što znači da Konzum nije neka iznimka.Može se naći dobrih proizvoda na akciji.Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »